Muzikálové matiné Lukáše Ondruše …ale večer!

Nová scéna DJKT Palackého náměstí 30, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 038 049
web: https://www.djkt.eu/nova-scena

Čtveřici muzikálových matiné letošní sezóny zakončí další z členů muzikálového souboru – Lukáš Ondruš. Vedle vynikajícího zpěvu se vyznačuje hereckou schopností přesně vystihnout role rozličných charakterů – od těch komediálnějších, jako byl například Parašutista v muzikálové revue Kdyby 1000 klarinetů nebo je Juda ve stále uváděném Josefovi a jeho úžasném pestrobarevném plášti, až po role dramatičtějšího rázu, např. Otto Majer v jedinečném Probuzení jara, Duch z metra v Duchovi, v aktuálních inscenacích pak starší bratr Billyho Elliota Tony či vrah slavné císařovny Elisabeth Luigi Lucheni a další. Nejnověji jej můžete spatřit na jevišti Malé scény v punkrockovém muzikálu kapely Green Day’s American Idiot jako Tunnyho. Věnuje se také režii – kromě řady asistencí v DJKT nastudoval inscenaci velmi úspěšné muzikálové pohádky Co takhle svatba, princi? Zároveň je spoluzakladatelem a „hlavou“ dětského Muzikálového studia DJKT. Během matiné zazní jak skladby z Lukášových plzeňských inscenací (např. Bonnie a Clyde či Kočky), tak z muzikálů v našem divadle dosud neuvedených.

Matiné Lukáše Ondruše je na tento termín přesunuto z původního 26. dubna a uskuteční se výjimečně na jevišti Nové scény namísto obvyklého foyer a v čase večerním místo, pro matiné určených, dopoledních hodin. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti.


Diváci budou sdílet prostor jeviště společně se zpěvákem a jeho hosty. Vstup je možný půl hodiny před začátkem pouze vchodem na Malou scénu DJKT.

Vzhledem k aktuálnímu rozvolňování bezpečnostních opatření bylo umožněno navýšit kapacitu míst pro diváky. Volné vstupenky jsou tak nyní opět k dostání!

↑ zpět na začátek článku ↑

Muzikálové matiné Lukáše Ondruše …ale večer!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů