Nákupní centrum Borská pole oslaví 18. narozeniny

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Nákupní centrum Borská pole v Plzni chystá po roce znovu velké oslavy a letos budou opravdu mimořádné. Nákupní centrum totiž slaví svoji „plnoletost“. V pořadí již 18. narozeniny, které se odehrají 19. listopadu, přinesou nabitý program plný zábavy, hudebních vystoupení, módních novinek a chybět nebude ani každoroční ohňostroj. Narozeniny Nákupního centra Borská pole budou probíhat v pasáži centra. Program odstartuje ve 14 hodin a pokračovat bude až do podvečera.

„V letošním roce jsou to už osmnácté narozeniny a pro návštěvníky jsme si proto připravili takzvaně mimořádné narozeninové menu. Chceme jim tím poděkovat za dlouholetou věrnost našemu nákupnímu centru,“ říká manažer Nákupního centra Borská pole Jan Lisý. „Opakovaně se nám potvrdilo, že obdobné akce, jako jsou právě narozeniny centra nebo další zábavné projekty, které mají u nás již svoji historii, jsou zákazníky vítaným zpestřením a jakousi odměnou.“

Pořadatelé letošní narozeninové oslavy na Borských polích si tak na přípravě tradiční akce dali opravdu záležet. „Zásadní pro nás bylo vytvořit program, který nabídne zábavu a podívanou pro všechny generace. Z bohatého programu si podle našeho názoru vybere každý. Nejspíš hodně vítanými účinkujícími ze strany teenagerů budou rozhodně známí youtubeři, proto jsme rádi, že účast potvrdily dvě z dnes velmi populárních tváří YouTubu,“ dodává k přípravám Jan Lisý.

Domácí fanoušky populárních videí na internetu tak rozhodně potěší účast Jakuba Váni alias House, který pochází z Plzně. Fandové ho znají především jako herního komentátora a hráče. Je velkým fanouškem Minecraftu a jeho videa si oblíbili právě milovníci stejné hry. Na svůj kanál Minecraft Box ovšem skoro obden umisťuje i videa k dalším populárním hrám.

Dalším z řady současných youtuberů, který se v Nákupním centru Borská pole představí, je Vaďák. I on začínal tím, že točil videa o hraní počítačových her spojená s komentáři. Postupně ale z her přesídlil i na vážnější témata.

O hudební vystoupení se v průběhu dne postarají zpěvačka Tereza Kerndlová, zpěvák Pokáč a idol dívčích srdcí zpěvák Sebastian. Právě Tereza Kerndlová byla v posledním období v centru zájmu médií v souvislosti s oslavami kulatých narozenin. V letošním roce navíc slaví přesně deset let na sólové dráze po tom, co v roce 2005 opustila trio Black Milk. Její první sólová deska vyšla v březnu roku 2006 pod názvem „Orchidej“. Zatím poslední album „Singles Collection“ vydala v roce 2013, v minulém roce se fanouškům ohlásila novým singlem „Nejsme to my“, který natočila spolu se známým rapperem El Ninem. Návštěvníci se tak mohou těšit nejen na nejnovější songy, ale i na hity, kterými se zpěvačka proslavila v uplynulých letech.

Před návštěvníky nastoupí na pódium také stoupající hvězda české hudební scény. Zpěvák Pokáč, vlastním jménem Jan Pokorný, byl do nedávna jakýmsi mužem v pozadí. Jen málokdo věděl, že stojí za většinou textů známého Voxela. Několik písní zároveň společně nazpívali, jako například „Ekosong“ nebo „Zejtra je taky den“. Teď vstupuje na hudební scénu sám za sebe a fandové dobré muziky se tak rozhodně mají na co těšit.

Už předem je jisté, že široké publikum plné mladých dívek přitáhne do Nákupního centra Borská pole zpěvák Sebastian, popová hvězda současnosti. Zúčastnil se talentové soutěže Československo má talent, následně se svojí kapelou JUST TRY vydal velice úspěšný cover písničky Žijeme len raz. Před dvěma lety se pracovně spojil i se skupinou ATMO music, se kterou pustili do světa společnou píseň „Polety“. V loňském roce pak vyšel jeho první singl „Toulavá“.

Chybět nebude ani slavnostní nakrojení narozeninového dortu. Novinkou letošních oslav bude navíc zábavná fotobudka, kde si budou moci zájemci nechat udělat vtipné fotky jako památku na oslavy.

Na své si přijdou i fandové do módy. V průběhu odpoledne proběhne hned několik módních přehlídek v čele s modelkou Ivetou Lutovskou Vítovou. K vidění budou samozřejmě nejnovější kolekce obchodů a butiků nákupního centra. Před startem zimní sezóny tak mohou především dámy hledat inspirace právě v novinkách, které budou pro aktuální měsíce hitem.

Program 18. narozenin Nákupního centra Borská pole

14:05   Módní show s Ivetou Lutovskou Vítovou
14:23   Sebastian
15:03   House
15:15   Módní show Ivetou Lutovskou Vítovou
15:30   Pokáč
16:10   Vaďák
16:25   Slavnostní nakrojení dortu
16:35   Módní show Ivetou Lutovskou Vítovou
16:50   Tereza Kerndlová
17:40   Ohňostroj

↑ zpět na začátek článku ↑

Nákupní centrum Borská pole oslaví 18. narozeniny

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů