Narozeniny Nákupního centra Borská pole ve znamení soutěží a nákupů zdarma

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

V sobotu 13. listopadu se oblíbené plzeňské nákupní centrum promění ve velkou soutěžní zónu. V rámci 23. narozenin se totiž budou hrát po celý den zajímavé a časově nenáročné hry, díky kterým návštěvníci budou moci vyhrát velice lákavé ceny. Mezi ty nejzajímavější patří možnost nákupu až do výše tří tisíc korun.

Těšit se můžete na hry, které během posledních let bavily stovky návštěvníků a soutěžících. Ti, kteří chodí do Nákupního centra Borská pole pravidelně, si budou moci připomenout oblíbený Trezor a Poznávačku, uprostřed pasáže pak bude hra, která aktuálně baví všechny soutěžící – Truhla.

Ve hře Truhla si soutěžící nejprve zvolí kategorii, ve které bude soutěžit. Za každých utracených 1 000 korun, dostane účastník šanci vybrat si a vyzkoušet jeden klíč. Pokud se mu zvolenou truhlu podaří odemknout, vybere si libovolnou obálku. V případě, že se mu truhlu odemknout nepodaří – hra končí. Soutěž má připomínat pirátské truhly se zlatem a tomu odpovídají také kulisy. Poničená loď, která narazila na pustý ostrov a u ní stylově oblečený pirát s mluvícím papouškem.

Poznávačka se hraje na dotykové obrazovce, kde si každý hráč nejprve zvolí kategorii a následně otevírá políčka, pod kterými jsou fotografie z hraných i animovaných filmů. Po odkrytí všech políček, na které má soutěžící nárok odpovídá na otázku „Co se skrývá na obrázku“. V případě správné odpovědi vyhrává soutěžící cenu odpovídající dané kategorii. V případě chybné odpovědi pro účastníka hra končí. Narozeninová Poznávačka bude částečně věnována dětem, protože téma obrázků, které budou návštěvníci hádat, je Pohádky. Na obrazovce se tak budou odkrývat fotografie z filmů, jako například Hledá se Nemo, Čtyřlístek, Shrek a další.

V soutěži Trezor má každý účastník možnost vytáhnout si kartičku se čtyřmístným kódem, kterým otevře speciální trezor a na animačním videu mu trezor ukáže, jakou cenu soutěžící okamžitě získává. Hráči si tak přijdou, jako by otevírali sejf, ve kterém jsou schované skvělé a lákavé výhry.

Ceny budou ve všech soutěžích totožné a bude se hrát o více než lákavé ceny. V hlavní roli bude možnost nákupu v NC Borská pole až do výše 3 000 Kč, možnost nákupu pak bude také v hodnotách 2 000 Kč, 1 000 Kč a 500 Kč. Do všech soutěží se může zapojit každý, kdo se u hostesek prokáže paragonem – účtenkou, jejíž hodnota bude nejméně 2 000 korun. Pro zapojení do soutěže lze použít i několik účtenek najednou – jejich hodnoty je možné sčítat. Pro vstup do hry nelze použít více než jednu účtenku od stejného obchodníka (téhož obchodu). Pro účast v soutěži je možné použít pouze účtenky pořízené za nákup v obchodech NC Borská pole. Pro účast v soutěži je možné použít pouze účtenky s datem 13. listopadu 2021.

27/11–19/12
Vánoce se blíží – udělejte radost dětem v Dětských domovech
Prosinec se nezadržitelně blíží a s tím spojené příjemně strávené chvíle u vánočního stromečku se svými nejbližšími. Ne každé dítě si ale může užívat klasické Vánoce s rodinou a s dárky, které si opravdu přeje. Aby byly nejkrásnější svátky v roce i pro děti z dětských domovů co nejpříjemnější, proběhne už po třiadvacáté v Nákupním centru Borská pole speciální akce – Vánoční strom splněných přání. Originální je v tom, že si sami můžete zvolit, jaký dárek kterému dítěti vyberete. Udělat dobrý skutek a potěšit dárkem děti z dětských domovů budete moci mezi 27. listopadem a 19. prosincem. Více informací na www.splnteprani.cz.





↑ zpět na začátek článku ↑

Narozeniny Nákupního centra Borská pole ve znamení soutěží a nákupů zdarma

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů