Nebílovské divadelní léto

Zámek Nebílovy Nebílovy 1, Nezvěstice
e-mail: nebilovy@npu.cz telefon: +420 377 917 090
web: https://www.zamek-nebilovy.cz/cs

Letošní Nebílovské divadelní léto připravilo pět skvělých divadelních představení. Tím prvním bude komedie Viléma Dubničky Milion v podání Hynka Čermáka a Vladimíra Polívky, která vypráví příběh divadelního ředitele, jemuž jeviště sežral červotoč. Druhý večer rozehraje na scéně Simona Stašová své excelentní představení Shirley Valentine – one-woman show matky od rodiny, která realizuje jeden bláznivý sen, aby našla sama sebe. Třetí představení přivede do Nebílov komedii o tom, že není šikovné přivést si domů milence právě, když má váš manžel v ložnici svou přítelkyni. Miláček Anna uvede na jeviště Davida Prachaře, Lindu Rybovou a Sašu Rašilova. Čtvrtý večer bude patřit příběhu Tik Tik s Terezou Kostkovou, jenž se odehrává v čekárně psychiatra a všichni pacienti tu mají tik. A poslední večer nabídne nebílovské divadlo herecký koncert Jiřího Langmajera a Adély Gondíkové v komedii Ani za milion.

Kompletní program naleznete v programové části Žurnálu a vstupenky zakoupíte na www.plzenskavstupenka.cz.

26/08  /  19:00
Zámek Nebílovy
Milion
Hynek Čermák a Vladimír Polívka v komedii Viléma Dubničky zahájí letošní Nebílovské divadelní léto. Slavný divadelní herec, režisér a ředitel, lehce arogantní Filip Martén má problém: jeviště jeho divadla sežral červotoč. Teď potřebuje milion eur, a proto jde za záhadným miliardářem a mecenášem Jeanem Petitérem. Jenže získat milion eur není jen tak… Jednoaktová komedie pro dva bravurní herce, kteří se neustále překvapují novými úkoly a výzvami. Jak tento třaskavý dialog plný nečekaných situací a chytrého humoru skončí?

27/08  /  19:00
Zámek Nebílovy
Shirley Valentine
Nebílovské divadelní léto pokračuje druhý večer s one woman show, ve které se vrací Simona Stašová se svým hereckým koncertem. Shirley Valentine je jméno dívky, jíž ta současná matka rodiny a manželka počestného občana už dávno není. Ale sny a touhy zůstávají. Snad proto podlehne návrhu své kamarádky a udělá něco naprosto nečekaného: odjede na dovolenou do míst, kde se pěstuje vinná réva, do Řecka.

28/08  /  19:00
Zámek Nebílovy
Miláček Anna
Martina Hudečková, David Prachař, Linda Rybová, Saša Rašilov a Petra Špalková přivážejí na nádvoří Nebílov v rámci Nebílovského divadelního léta věhlasnou komedii, jejíž celý děj se odehrává v jednom pokoji, ve kterém se dveře netrhnou. A celé je to o tak banální pravdě, jako že není šikovné přivést si domů milence v téže době, kdy má váš manžel v ložnici svou přítelkyni. Ještě že je tu služka Anna!
 
29/08  /  19:00
Zámek Nebílovy
Tik Tik
V čekárně psychiatra se setkávají tři muži a tři ženy různého věku, zaměstnání a osudů. Spojuje je stejný problém: trpí tikem, se kterým se těžko žije. Všichni věří v pomoc světoznámého odborníka, u kterého se museli objednat dlouho předem. Jenže ten se omluvil, protože jeho letadlo má zpoždění. Publikum během představení v rámci Nebílovského divadelního léta pobaví Tereza Kostková, Kristýna Frejová, Eva Josefíková, Josef Polášek, Václav Knop a Jaromír Nosek.

30/08  /  19:00
Zámek Nebílovy
Ani za milion!
Jacqueline je sice provdaná za anglického velvyslance, ale je to Francouzka tělem, duší i původem. Má dvě děti a kufřík s milionem eur, který je ochotna darovat každému, kdo si jej zaslouží. Nenávidí venkov, samotu a obyčejnost. Lambert je sám, manželka od něj utekla. Má duši námořníka a žije jen pro svůj maják, o který se stará čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu. Miluje venkov, samotu a obyčejnost. Co tyhle dva svede dohromady a jak to dopadne, vypráví detektivní komedie, v níž excelují Jiří Langmajer a Adéla Gondíková.

↑ zpět na začátek článku ↑

Nebílovské divadelní léto

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů