Nebílovské divadelní léto

Zámek Nebílovy Nebílovy 1, Nezvěstice
e-mail: nebilovy@npu.cz telefon: +420 377 917 090
web: https://www.zamek-nebilovy.cz/cs

V jedinečné atmosféře nebílovského zámku se opět můžete těšit na několik příjemných představení, která doslova rozzáří poslední srpnové noci. Jako první to bude komedie o tom, že o rozchodech se nemá žertovat. Jmenuje se Takový žertík a přiveze ji Divadlo na Jezerce. V hlavních rolích se představí Miluše Šplechtová, Jan Hrušínský a další. Druhým nebílovským představením bude izraelská komedie Neperte se, prosím vás! s Martinou Hudečkovou a Miroslavem Etzlerem. V ní se u advokáta scházejí tři sourozenci, aby si vyslechli otcovu poslední vůli. Jaké překvapení, když se dozvědí, že největší díl dědictví má získat jakási tajemná Nina Yablonsky.
Třetí večer přivede do Nebílov Janu Paulovou a Pavla Zedníčka v představení Bez předsudků. Také tahle komedie se už stala legendou: příběh o nečekaném společném noclehu v motelu už má na svém kontě bezmála 500 repríz.
Předposlední nebílovský večer bude patřit aktovce Seana O´Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány. V ní se můžete těšit třeba na Patrika Děrgela nebo Annu Fialovou.
Nebílovské divadelní léto pak 30. srpna uzavře představení Dokud nás milenky nerozdělí s Veronikou Freimanovou, Vladimírem Kratinou a dalšími. Brilantní situační komedie plná zvratů a záměn vypráví o tom, kolik milenek je zapotřebí ke zkáze jednoho dlouholetého manželství. Více informací na www.synagogaconcerts.cz, předprodej na www.plzenskavstupenka.cz.

 

PROGRAM:

26. 8.    19:00    Takový žertík – hrají: Miluše Šplechtová, Jan Hrušínský a další  
27. 8.    19:00    Neperte se, prosím vás! – hrají: Martina Hudečková, Zuzana Kajnarová, Miroslav Etzler a další
28. 8.    19:00    Bez předsudků – hrají: Jana Paulová a Pavel Zedníček
29. 8.    19:00    Penzion pro svobodné pány – hrají: Patrik Děrgel, Anna Fialová a další
30. 8.    19:00    Dokud nás milenky nerozdělí – hrají: Veronika Freimanová, Vladimír Kratina, Jana Bernášková a další

↑ zpět na začátek článku ↑

Nebílovské divadelní léto

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů