Nové menu v Pulcinelle

Pulcinella Plaská 64, Plzeň
e-mail: pulcinella@email.cz telefon: +420 377 538 118
web: http://www.pulcinella.cz/

Italská restaurace Pulcinella se rozhodla přivítat jaro opravdu zgruntu v novém. Nejen že přichystala nové menu, ale sestavila ho ve spolupráci se špičkovým šéfkuchařem Tomášem Černým. Ten svou kariéru kuchaře začal v restauraci hotelu Ambassador a poté strávil tři roky v michelinské restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Díky šéfkuchaři Vito Mollicovi zde získal skvělou zkušenost a znalost techniky vaření. Po svém odchodu z Four Seasons externě spolupracoval s Andreou Accordim při realizaci cateringových akcí. Další zkušenosti sbíral na zahraničních stážích, například v restauraci Il Piastrino v italském Pennabili. Pro jeho profesní rozvoj byla cenná také blízká spolupráce a přátelství s úspěšnými šéfkuchaři jako Stefano Ciotti, Lucco Pompili, Moreno Cedroni či Riccardo Agostini. Po následném angažmá v restauraci Aromi nastoupil na pozici šéfkuchaře do restaurace La Finestra, kde spolupracuje se známým šéfkuchařem Riccardem Lucque. Působí také jako lektor Pražského kulinárního institutu a Laboratorio. Pro Pulcinellu navrhl do menu takové lákavé položky, jako je houbové risotto s gorgonzolou, carpaccio s majonézou ze zauzeného olivového oleje, hovězí filet filetto di manzo s omáčkou ze sušených hub a s bramborou pečenou v mořské soli s krémem z Lardo di Colonnata nebo čokoládový dort s citronovým krémem a kávovou ricottou.

Nové menu v Pulcinelle

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů