Nový rok v Kině Beseda: Nové filmy i rock

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Novoroční předsevzetí mohou být i příjemná, jako třeba odhodlání vidět více dobrých filmů. A začít takové předsevzetí plnit můžete hned v lednu v Kině Beseda. Těšte se na americkou novinku Babylon (30. 1.) Damiena Chazelle, který režíroval například filmy První člověk nebo La La Land. V hlavních rolích uvidíte Brada Pitta a Margot Robbie, kteří si spolu zahráli už ve filmu Tenkrát v Hollywoodu. A na stejné místo se s nimi podíváme i tentokrát. Nejdivočejší místo na Zemi, kde vycházejí hvězdy a zase rychle zhasnou – Hollywood v rané éře filmového průmyslu.

Na plátna kin se vrací zdigitalizovaný snímek Larse von Triera Prolomit vlny (19. 1.) o silném poutu lásky a sebeobětování po tragické události, který získal v roce 1996 hlavní cenu na MFF v Cannes a proslavil herečku Emily Watson.

Na posledním festivalu v Cannes získal Cenu poroty film Osm hor (23. 1.) o přátelství dvou alpských chlapců, jejich přerodu v muže a znovushledání.

Hříšný život vesnice Piargy (18. 1.) ukazuje nový stejnojmenný česko-slovenský film s Judit Bárdos v hlavní roli. Dokud tedy celá vesnice nezmizí…

 I ti, kdo dávají přednost hudbě, stejně můžou přijít do kina. Pouze na dva týdny se na plátna chystá portrét skupiny The Doors (12. 1.) režiséra Olivera Stonea. V digitálně zrestaurovaném režisérském sestřihu uvidíte vzestup i pád slavné skupiny a jejího zpěváka Jima Morrisona – rebela a génia v hereckém podání Vala Kilmera.

Do českých hudebních vod vás zavede nový dokument Olgy Sommerové Michael Kocáb – rocker versus politik (16. 1.).

A z Kina Beseda se v lednu podíváte také Kolem světa (28. 1.). Festival s tímto názvem vás během jednoho dne vezme do nejrůznějších koutů naší planety.

↑ zpět na začátek článku ↑

Nový rok v Kině Beseda: Nové filmy i rock

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů