Oslavy 120 let trati Pňovany – Bezdružice

Plzeňský kraj – více míst Plzeňský kraj
e-mail: telefon:
web:

Máte rádi supění páry a hluboký hlas typické parní píšťaly? Tak to si určitě nenechte 17. července ujít jízdu historickým parním vlakem do Bezdružic přes Konstantinovy Lázně.
Vyjíždí se z Plzně a bavit se budete už po cestě. Vlak přejede i po konstrukčně unikátním Pňovanském mostě a na cestě z Pňovan do Bezdružic bude stavět na všech stanicích a zastávkách. Jednou z nich budou Konstantinovy Lázně, kde si budete moci dopřát piknik v lázeňském parku, rezervovat si wellnes procedury, poslechnout si živou hudbu či si s dětmi zahrát pétanque.
Budete-li mít chuť, můžete jet ještě dál, do Bezdružic. Tady bude připraven zajímavý doprovodný program v rámci oslav 120 let tratě. Těšit se můžete na prohlídku místního železničního muzea a několik vyhlídkových jízd motoráčkem na trase Bezdružice – Konstantinovy Lázně – Kokašice. Kromě toho jsou připraveny divadelní, taneční a hudební vystoupení či historická drezína. Čeká vás zde i výstava historie železnice a modelová železnice.
Oslavy v Bezdružicích potrvají dva dny, parní vlak pojede z Plzně pouze v sobotu. Jízdní řády a ceník nebyly v době uzávěrky stanoveny, pro více informací sledujte www.bezdruzickalokalka.cz.
Pozor: s kočárkem nebo kolem cestovat nemůžete!

Oslavy 120 let trati Pňovany – Bezdružice

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů