Pivnifest.cz Plzeň

Areál bývalého DK Inwest Americká třída, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Tři desítky pivovarů představí přes 150 druhů piv a k tomu se bude hrát rock i dechovka – taková je ve stručnosti nabídka třetího ročníku festivalu dobrého piva a všeho, co k němu patří. Konat se bude opět v místech areálu bývalého plzeňského Domu kultury Inwest na Americké třídě.
Loňský i předloňský ročník tohoto jedinečného festivalu přilákaly stovky spokojených návštěvníků. Organizátoři věří, že ani letos tomu nebude jinak. Opět totiž přicházejí s pestrým a nabitým programem, který si tentokrát vyžádá i stavbu velkého pódia se speciálním pivním molem. Nosným bodem programu bude pochopitelně vše kolem piva, včetně soutěže o nejlepšího výčepního a celé řady diváckých soutěží, ze kterých si návštěvníci mohou odnést ceny v celkové hodnotě přes sto tisíc korun. Součástí programu bude také Mistrovství světa v pojídání giga pizzy. Nominovat se do finále o 1 000 USD můžete v dubnových předkolech i vy!
V rámci doprovodného kulturního a zábavného programu se návštěvníkům v pátek představí skupina Lucie Revival. Sobotní hudební nabídka přinese oblíbenou moravskou kapelu Argema s nestárnoucími hity i s novou tvorbou. Zahraje i skupina Palice a program obohatí řada dalších hudebních formací rockových, popových i jiných moderních stylů. V neděli vyjdou pořadatelé pivního festivalu vstříc těm návštěvníkům, kteří si u dobrého pěnivého moku rádi poslechnou špičkovou dechovou produkci. Ta do světa piva a pivovarnictví neodmyslitelně patří již dlouhé desítky let. Zahraje tu jihočeská hasičská dechovka Božejáci s kapelníkem Pavlem Skalníkem nebo dechový Junior orchestr při ZUŠ Bedřicha Smetany v Plzni. Celou akcí bude provázet moderátor Míra Hejda.
Na festivalu si přijdou na své i rodiny s dětmi, pro které budou připraveny zábavné atrakce, a pro ty starší a dospělé pak celá řada adrenalinových atrakcí.
Více informací hledejte na www.pivnifest.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Pivnifest.cz Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů