Pivnifest.cz Plzeň

Areál bývalého DK Inwest Americká třída, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

06–08/05
Areál bývalého DK Inwest
Pivnifest.cz Plzeň
Tři desítky pivovarů představí přes 150 druhů piv a k tomu se bude hrát rock i dechovka – taková je ve stručnosti nabídka třetího ročníku festivalu dobrého piva a všeho, co k němu patří. Konat se bude opět v místech areálu bývalého plzeňského Domu kultury Inwest na Americké třídě.
Loňský i předloňský ročník tohoto jedinečného festivalu přilákaly stovky spokojených návštěvníků. Organizátoři věří, že ani letos tomu nebude jinak. Opět totiž přicházejí s pestrým a nabitým programem, který si tentokrát vyžádá i stavbu velkého pódia se speciálním pivním molem. Nosným bodem programu bude pochopitelně vše kolem piva, včetně soutěže o nejlepšího výčepního a celé řady diváckých soutěží, ze kterých si návštěvníci mohou odnést ceny v celkové hodnotě přes sto tisíc korun. Součástí programu bude také Mistrovství světa v pojídání giga pizzy. Nominovat se do finále o 1 000 USD můžete v dubnových předkolech i vy!
V rámci doprovodného kulturního a zábavného programu se návštěvníkům v pátek představí skupina Lucie Revival. Sobotní hudební nabídka přinese oblíbenou moravskou kapelu Argema s nestárnoucími hity i s novou tvorbou. Zahraje i skupina Palice a program obohatí řada dalších hudebních formací rockových, popových i jiných moderních stylů. V neděli vyjdou pořadatelé pivního festivalu vstříc těm návštěvníkům, kteří si u dobrého pěnivého moku rádi poslechnou špičkovou dechovou produkci. Ta do světa piva a pivovarnictví neodmyslitelně patří již dlouhé desítky let. Zahraje tu jihočeská hasičská dechovka Božejáci s kapelníkem Pavlem Skalníkem nebo dechový Junior orchestr při ZUŠ Bedřicha Smetany v Plzni. Celou akcí bude provázet moderátor Míra Hejda.
Na festivalu si přijdou na své i rodiny s dětmi, pro které budou připraveny zábavné atrakce, a pro ty starší a dospělé pak celá řada adrenalinových atrakcí.
Více informací hledejte na www.pivnifest.cz.
 
16/04  /  11:00
Hospůdka U Pechtů
Běh Pivnifest.cz Plzeň
Ti, kdož se nemohou dočkat festivalu dobrého piva, si mohou čekání zkrátit atraktivním během. Poběží se přes pět kilometrů a start je v 11 hodin v Hospůdce U Pechtů na Slovanech. Trať „pivního běhu,“ na jejíž zdolání je pohodový limit dvě hodiny, budou moci pokořit muži, ženy nebo týmy. Na závodníky čeká celkem pět kontrolních stanovišť, na nichž se každý musí občerstvit vždy jedním 0,3 l pivem. Jeho vypití bude každému soutěžícímu zaznamenáno přímo na těle – na stylovém startovním čísle, které obdrží při registraci. Trasa nenáročného běhu povede z Hospůdky U Pechtů podél řeky Radbuzy ke Cafeterii Victoria ve Štruncových sadech a zpět. Vyhlášení nejlepších běžců a předání cen proběhne opět v Hospůdce U Pechtů. Hlavní cenou je letos poukázka na vyhlídkový let letadlem na akci Den ve vzduchu.

↑ zpět na začátek článku ↑

Pivnifest.cz Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů