Plesy Klubu malých pivovarů 2024

Saloon Roudná Na Roudné 387/17, Plzeň
e-mail: info@saloonroudna.cz telefon: +420 377 510 109
web: http://www.saloonroudna.cz/ vstupenky: Koupit vstupenku

Plesová sezona 2024 klepe na dveře. Letos do ní opět přispěje i Klub malých pivovarů, a to hned čtyřikrát. Plesy se opět konají v prostorách sálu v Saloonu na Roudné a těšit se můžete opět na tři pivní soutěže a pivovarskou tombolu. Na čepu bude 18 druhů piv a vše se bude čepovat do zálohovaného skla. Všemi plesy bude moderátorsky provázet Ervín Schulz a v jednotlivých termínech bude změna především v kapelách. 19. ledna zahraje kapela The Shower, 20. ledna kapela The Shifters, 9. a 10. února vystoupí The Shower a 10. února bude ples navíc i maškarní. Dětský maškarák bude hned v neděli 11. února, se začátkem již ve 12 hodin. Elektronické vstupenky zakoupíte na www.plesykmp.cz

Rozhovor s Petrem Strnadem

„Plesy Klubu malých pivovarů 2024 nabídnou čtyři termíny!“

Petře, chystají se letos nějaké novinky?
Největší novinkou je letos bezesporu přechod pouze na on-line vstupenky. Na doméně www.plesykmp.cz jsou přehledně zobrazené stoly s počty volných míst. Po zaplacení přijdou vstupenky do mailu a u vstupu na ples stačí mít s sebou pouze mobilní telefon, nabitý a se vstupenkou :-) Další novinkou je přidaný ples, ale ten bude dětský maškarní. Mnoho z našich stálých návštěvníků má děti v ideálním věku na takovou nedělní odpolední taškařici. Program pro děti bude bohatý, na pár hodin je u nás jistě zabaví. Veškeré informace jsou dohledatelné na našich webovkách.

Plesy se opět konají v Saloonu na Roudné?
Ano, je to teď naše nová základna po uzavření Bolevecké Sokolovny. S místem jsme spokojení a obzvlášť pak s místní kuchyní.

KMP akce jsou především o pivu, jaká piva budou na plesech?
Tradicí jsou plesy s 18 druhy piv. Ani letošek nebude výjimkou. Na čepu budou ta nejoblíbenější piva z KMP s tím, aby bylo zastoupeno co nejvíce pivních stylů od ležáků, přes stouty a ejly až po kyseláče. Samozřejmostí je čepování do zálohovaného skla. Máme i vlastní řadu piv vařených pouze pro KMP, jedno z nich bude mít na plesech premiéru.

Můžete prozradit jaké?
Mám rád překvapení, tedy jen ta příjemná, a tohle by mělo být také příjemné překvapení, dá se totiž vypít.

Cena vstupenek zůstává stejná?
Bohužel jsme také museli zdražit. Je to poprvé za 10 let, ani loni jsme nezdražili a avizovali jsme, že letos už to přijít musí. Konkrétně je to o padesátikorunu, což doufám lidé akceptují. Vstupenky jsou tedy za 300 korun.

Jaké jste zvolili kapely?
Zůstáváme u našich stálic. Především Klatováci The Shower a po loňském úspěchu Plzeňáci The Shifters. Všemi večery provází náš dvorní moderátor Ervín Schulz, který nás provede i třemi soutěžemi.

Bude opět i maškarní?
Samozřejmě, na ten se já osobně vždy těším nejvíc. A má to tak už mnoho lidí. Je to opravdu sranda sledovat, co vše dokáží lidi vymyslet a jak se dokážou rozparádit, když jsou schovaní za maskou.

Ještě jsme nezmínili termíny?
19. a 20. ledna v pátek s The Shower a v sobotu s The Shifters. Dále 9. a 10. února oba termíny s The Shower s tím, že poslední termín je maškarní. Dětský maškarák bude hned v neděli 11. února, ovšem se začátkem již ve 12 hodin. Na dospělácké plesy je vstup od 18 hodin a kapela začne hrát vždy od půl osmé.

Chtěl bys ještě něco vzkázat na závěr rozhovoru?
Těším se na všechny, s kým se na plesech uvidím. Přeji vám co nejpohodovější rok 2024, abyste potkávali co nejméně blbců a užívali si každodenní maličkosti.

Petr Strnad, majitel Klubu malých pivovarů

↑ zpět na začátek článku ↑

Plesy Klubu malých pivovarů 2024

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů