Plzeňská filharmonie vás zve...

Plzeň - více míst Plzeň
e-mail: telefon:
web:

07/05 / 16:30
Slavnosti svobody na náměstí Republiky
The Best of America & Plzeňská filharmonie
Vyvrcholením tradičních Slavností svobody bude vystoupení Plzeňské filharmonie na velké scéně na plzeňském náměstí Republiky. Pod vedením Chuheie Iwasakiho zahraje orchestr populární skladby například od Johna Williamse, ale i od Antonína Dvořáka vč. poslední věty jeho Novosvětské symfonie.

12/05 / 19:00
Měšťanská beseda
Tedi Papavrami & Ronald Zollman
Skvělý houslista Tedi Papavrami vystoupí v doprovodu Plzeňské filharmonie na dalším koncertě z abonentní řady Diamant. V devadesátých letech 20. století získal Tedi Papavrami několik důležitých mezinárodních cen, což mu pomohlo zahájit význačnou kariéru sólového a komorního hráče. Jako koncertní sólista spolupracoval například s dirigenty Kurtem Sanderlingem, Antoniem Pappanem, Arminem Jordanem, Emmanuelem Krivinem, Manfredem Honeckem a François-Xavierem Rothem. Na koncertě zazní Scherzo z Triumfální symfonie (Bedřich Smetana), Koncert pro housle a orchestr č. 3 h moll, op. 61 (Camille Saint-Saëns) a Symfonie č. 1 C dur (Georges Bizet). Plzeňskou filharmonii diriguje Ronald Zollman.

18/05 / 19:00
Měšťanská beseda
Hollywoodská středa
Mimořádně ve středu se odehraje poslední koncert řady Crossover a zazní na něm nejslavnější filmové melodie v podání Plzeňské filharmonie. Těšit se můžete na šlágry z filmů Harry Potter, Star Wars, Mamma Mia, Superman a jiné. Plzeňskou filharmonii povede její šéfdirigent Chuhei Iwasaki.

05/06  /  16:30
Studio Českého rozhlasu
Máme rádi zvířata
Interaktivní hudebně-zábavný pořad Plzeňské filharmonie pro děti ve věku 4–8 let. Filharmonie nekonvenčně a hravou formou seznámí děti s hudebními nástroji, budou poznávat napodobování zvířecích zvuků v hudbě, zasoutěží si, zazpívají a některé si dokonce pod vedením dirigenta mohou s filharmonií i zahrát.  Plzeňskou filharmonii povede Chuhei Iwasaki.

↑ zpět na začátek článku ↑

Plzeňská filharmonie vás zve...

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů