Plzeňská filharmonie vás zve...

Plzeň Plzeň
e-mail: telefon:
web:

01/12 / 19:00
Měšťanská beseda
Romeo a Julie & Plzeňská filharmonie
Večer, který nabídne velmi známou a oblíbenou suitu z baletu Romeo a Julie Sergeje Prokofjeva, ale také zajímavé nástrojové kombinace. Walter Hofbauer (trubka), Petr Novák (klavír), Saori Seino (vibrafon) a Václav Hořák (kontrabas) s filharmonií zahrají Concerto Grosso pro trubku, klavír, vibrafon, kontrabas a orchestr Andreje Ešpaje. Posluchače jistě také zaujme turecký skladatel Ulvi Cemal Erkin a jeho Taneční rapsodie pro orchestr. Celý koncert pod taktovkou Chuheie Iwasakiho. Vstupenky zakoupíte na www.plzenskavstupenka.cz.

07/12 / 19:00
Měšťanská beseda
Filmové Vánoce & Plzeňská filharmonie
Propojení hudby z vánočních filmů, pohádek s koledami přinese koncert Filmové Vánoce. Tři oříšky pro Popelku Karla Svobody, hudba Johna Williamse z filmu Sám doma, směs koled v krásné úpravě Luboše Fišera nebo Pohádková suita Tomáše Illeho. K Plzeňské filharmonii se připojí dětský sbor Pueri Gaudentes, Alžběta Poláčková (soprán), Josef Moravec (tenor) a Pavel Švingr (bas), řídí šéfdirigent Chuhei Iwasaki. Přijďte si s námi vychutnat vánoční atmosféru za doprovodu pohádkové hudby. Vstupenky zakoupíte na www.plzenskavstupenka.cz.


14/12 / 19:30
Dům hudby
Musica ad Gaudium
Soubor Musica ad Gaudium interpretuje hudbu renesance, baroka a specializuje se také na uvádění skladeb 20. a 21. století. V současné době vystupuje ve složení Andrea Frídová (zpěv), Dominika Zikmundová (zobcové flétny a zpěv), Jaromír Tichý (zobcové flétny), Václav Kapusta (fagot a zobcové flétny), Věra Bartoníčková (violoncello) a Alena Tichá (cembalo). V průběhu večera zazní díla z pera Johna Dowlanda, Georga Philippa Telemanna, Johanna Sebastiana Bacha a dalších. Nebudou chybět ale ani české vánoční písně. Koncert se koná v rámci Kruhu přátel hudby. Vstupenky zakoupíte na www.plzenskavstupenka.cz.


31/12 / 16:00
Měšťanská beseda
Silvestr & Plzeňská filharmonie
Nalaďte se na tu správnou silvestrovskou notu s Plzeňskou filharmonií. Slavnostní koncert na konci roku, který si získá snad každého posluchače. Těšit se můžete na nejslavnější operní árie Antonína Dvořáka a Giacoma Pucciniho, Rumunskou rapsodii nebo Ravelovo Bolero. Pod vedením šéfdirigenta Chuheie Iwasakiho s Plzeňskou filharmonií zazpívá Alžběta Poláčková (soprán) a Josef Moravec (tenor). Vstupenky zakoupíte na www.plzenskavstupenka.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Plzeňská filharmonie vás zve...

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů