Plzeňská filharmonie vás zve...

Plzeň - více míst Plzeň
e-mail: telefon:
web:

02/12  /  19:00
Měšťanská beseda
Melodram & Plzeňská filharmonie
Koncert Plzeňské filharmonie doplněný úvodním slovem Věry Šustíkové a recitací Apoleny Veldové a Petra Stacha slibuje výjimečný zážitek. V programu zazní Dvořákův Vodník, symfonická báseň, op. 107, Smetanův Hakon Jarl, symfonická báseň, op. 16 a Fibichův Vodník, koncertní melodram, op. 15 a Hakon, koncertní melodram, op. 30. Plzeňskou filharmonii povede dirigent Jiří Petrdlík. Koncert se koná ve spolupráci se Společností Zdeňka Fibicha a Melodramfestem.

15/12  /  19:30
Dům hudby
Kruh přátel hudby: Na křídlech písně  
Řada komorních koncertů v rámci Kruhu přátel hudby přinese tentokrát krásný koncert s názvem Na křídlech písně. Sopranistka Karolína Janů a harfistka Hedvika Mousa Bacha si připravily skladby Gabriela Faurého, Clauda Debussyho, Alphonse Hasselmanse, Felixe Mendelssohn-Bartholdyho, Leoše Janáčka, Bedřicha Smetany, Bohuslava Martinů, Carlose Salzeda a Emila Hrádeckého.

17/12  /  19:00
Návštěvnické centrum Plzeňského Prazdroje
Vánoční koncert Komorního orchestru Plzeňské filharmonie
Pod vedením koncertního mistra Plzeňské filharmonie Michala Sedláčka nabídne Komorní orchestr Plzeňské filharmonie vánočně laděný program, ve kterém zazní například Braniborský koncert č. 3 G dur Johanna Sebastiana Bacha, Kánon Johana Pachelbela, Concerto grosso g moll op. 6 č. 8 „Vánoční“ Arcangela Corelliho, Suita Z časů Holbergových Edvarda Griega a také výběr českých vánočních koled.  

31/12  /  16:00    
Měšťanská beseda
Silvestr s Plzeňskou filharmonií
Výjimečný koncert Plzeňské filharmonie v poslední den roku nabídne posluchačům příjemné melodie, jako jsou skladby Arama Chačaturjana Gajané, suita z baletu, Leonarda Bernsteina Candide, předehra a West Side Story a Alexandera Borodina Polovecké tance z opery Kníže Igor. Jako sólisté vystoupí Nikola Ďuricová (soprán) a Václav Vallon (tenor). Plzeňskou filharmonii povede její šéfdirigent Chuhei Iwasaki.


↑ zpět na začátek článku ↑

Plzeňská filharmonie vás zve...

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů