Plzeňská filharmonie vrací vstupné za zrušené koncerty

Plzeň Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Vzhledem k pokračujícím opatřením Vlády ČR během prodlouženého nouzového stavu ruší Plzeňská filharmonie další dva své koncerty. Neuskuteční se tedy koncert "Pulcinella - Koncertantní" plánovaný na 3. 12.,  "Štědrý den - MELODRAM Beethoven a Fibich", plánovaný na 17. 12.
O vrácení vstupného za neuskutečněné jednotlivé koncerty z letošní sezóny lze požádat v místě nákupu, v případě že místo je v souvislosti koronavirovými opatřeními uzavřeno, tak přímo v sídle Plzeňské filharmonie po předchozí telefonické domluvě. Stejně tak Plzeňská filharmonie umožňuje i vrácení poměrné části předplatného na letošní sezónu, opět po telefonické domluvě ve svém sídle. O vrácení vstupného lze žádat až do konce ledna 2021.

„Je nám moc líto, že se dlouhodobě připravované koncerty letošní sezóny opět nemohly uskutečnit. Podařilo se připravit opravdu lákavý program a některé z našich koncertů,          např. Pocta Janu Kubelíkovi, byly už dlouho dopředu vyprodány. I když nám současná situace přináší velké organizační problémy, musíme respektovat všechna omezení plynoucí z aktuální situace, říká ředitelka Plzeňské filharmonie Mgr. Lenka Kavalová.

„Stejně jako při jarním nouzovém stavu umožňujeme i nyní majitelům vstupenek na neuskutečněné koncerty jejich výměnu za koncerty nové, které filharmonie chystá v příštím roce, říká PR manažer Plzeňské filharmonie Ing. Pavel Bouda.
O případných dalších možnostech a aktivitách vzhledem k aktuálnímu vývoji koronavirové situace bude Plzeňská filharmonie veřejnost informovat na svých webových stránkách, sociálních sítích a prostřednictvím hromadných sdělovacích prostředků.

↑ zpět na začátek článku ↑

Plzeňská filharmonie vrací vstupné za zrušené koncerty

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů