Plzeňská muzejní noc v Pivovarském muzeu a v Plzeňském historickém podzemí

Pivovarské muzeum v Plzni, Plzeňské historické podzemí Veleslavínova 6, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: http://www.prazdrojvisit.cz

Zážitky pro malé i velké, hry, výstavy i neopakovatelná atmosféra – to všechno na vás čeká v rámci letošní Muzejní noci v Pivovarském muzeu a v Plzeňském historickém podzemí.
Pivovarské muzeum nabízí každou půlhodinu komentované prohlídky, začínají od 16 hodin a poslední je na programu ve 22 hod. Do podzemí budou vcházet skupinky s průvodcem také každých třicet minut, začínají v 16 hodin a končí ve 20 hodin.
Dospělí si určitě nenechají ujít Pivotéku s ležáky, a i speciály ze všech koutů republiky nebo speciální řízené degustace. Ty začínají v půl páté, v půl sedmé a v půl deváté a jsou placené.
Dorazíte-li s dětmi, pak tu na vás budou čekat tvořivé dílny nebo stavění Plzně z kostek na muzejní půdě. Přímo v expozici si budete moci vyzkoušet pivovarské dovednosti, jako je skákání v pytli, stavění soudku nebo chůze v ledařských botách.
Kromě toho na vás čeká ještě výstava fotografií Radovana Kodery, která je věnována pivu, a na muzejním dvorku bude od čtyř hodin do desíti vyhrávat Chrástecká muzika v krojích. Po setmění se můžete nechat okouzlit osvětlením nejen dvorku, ale i muzejních hradeb.
Program Muzejní noci v Pivovarském muzeu doplní ještě TOTEMový trh. Na něm si budete moci pořídit výrobky klientů a dobrovolníků centra TOTEM.
Vstupné 50 Kč, děti do 6 let zdarma. Starší 18 let mají v ceně čepovaný ležák Pilsner Urquell (0,3 l).
Více informací na www.prazdrojvisit.cz.

Plzeňská muzejní noc v Pivovarském muzeu a v Plzeňském historickém podzemí

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů