Plzeňský kraj a Bavorsko mají společné infocentrum

Regionální infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska náměstí Republiky 131/17, Plzeň
e-mail: telefon:
web: http://www.plzensky-kraj.cz/cs

Regionální infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska
Kde v Plzeňském kraji najdete například vyhlídková místa či zajímavé památky? Kam vyrazit s dětmi na víkend? Kudy vedou v našem regionu cyklostezky? Kde se v Bavorsku dobře najíst a pobavit? Kam si vyšlápnout na túru do kopců? Na tyto a mnoho dalších otázek najdete odpověď v Regionálním infocentru Plzeňského kraje a Bavorska, které nově funguje na náměstí Republiky v Plzni vedle Domu knihy.

„Kam v Plzeňském kraji a v Bavorsku? Poradí v infocentru.“

Kancelář infocentra slouží k prezentaci Plzeňského kraje a Bavorska, a to nejen pro návštěvníky z Plzeňského kraje, ale i pro turisty z celé České republiky a také ze zahraničí. Čeká vás tu pestrá nabídka letáků, brožur, propagačních materiálů, map, cyklomap a nejrůznějších průvodců se zaměřením na celý region nebo jednotlivé lokality či obce. Zdarma tu také můžete využít tablet s internetovým připojením a vyhledat si sami například tip na výlet po okolí nebo aktuální kulturní akci.
Nejbližším partnerem Plzeňského kraje na druhé straně hranice je Bavorsko, proto ve společném centru zájemci dostanou informace o kulturním, sportovním, turistickém i gastronomickém vyžití u našich sousedů v Bavorsku.
Regionální infocentrum Plzeňského kraje a Bavorska najdete na náměstí Republiky v Plzni vedle Domu knihy u pasáže NAVA (zastávka tramvají č. 1 a 2). Přijďte načerpat inspiraci na prázdninové dny, dozvědět se něco o kraji, ve kterém žijete, nebo si nechat poradit tip na výlet do Bavorska.Na setkání se těšíme každý všední den od 9:00 do 18:00 hodin.

↑ zpět na začátek článku ↑

Plzeňský kraj a Bavorsko mají společné infocentrum

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů