Poděkování všem z první linie

Klatovy Klatovy
e-mail: telefon: +420 376 347 111
web: https://www.klatovy.cz/klatovy/

Plzeňský kraj poděkuje za zvládnutí covidové pandemie v minulých měsících všem, kteří investovali své zdraví, čas a odhodlání v první linii. V neděli 12. září se proto v Klatovech na náměstí Míru uskuteční koncert kapely Chinaski.

Již v červnu letošního roku se konal koncert nazvaný Děkujeme!, který v plzeňském amfiteátru spolupořádal Plzeňský kraj a město Plzeň jako poděkování zdravotníkům, záchranářům, policistům, hasičům či zaměstnancům v sociálních službách.

Zářijová akce nazvaná „Poděkování všem z první linie“ je určena nejen jim. „Koncertem Chinaski chceme poděkovat i dalším obyvatelům Plzeňského kraje, kteří i v nelehké době plnili své pracovní povinnosti a udrželi tak v provozu řadu institucí, firem či služeb,“ přiblížila důvody konání akce hejtmanka Plzeňského kraje Ilona Mauritzová, která nad akcí převzala záštitu spolu se starostou města Klatovy Rudolfem Salvetrem.

Koncert pořádá Plzeňský kraj ve spolupráci s městem Klatovy. Občerstvení je zajištěno, vstup je ZDARMA a přijít může každý!

Chinaski
Chinaski se více než čtvrtstoletí řadí mezi nejvýraznější tuzemské pop rockové kapely a tento status potvrzují s každým albem, kterých mají ve své diskografii již jedenáct. Kořeny kapely sahají do roku 1987, kdy vznikla skupina Starý Hrady, následně přejmenovaná na Starý hadry. Po listopadu 89 začíná kapela hojně koncertovat a v roce 1995 se již pod názvem Chinaski dostává do povědomí fanoušků po celé republice debutovým albem a popularita kapely roste s každou další nahrávkou. Skladba „Dlouhej kouř“ ze stejnojmenného druhého alba se v rádiích stala nejhranější českou písničkou roku, obrovský úspěch slaví Chinaski také s dalšími alby „1. Signální“, „Na na na a jiné popěvky“, „Originál“.
V čele Chinaski stojí po celou dobu zakládající člen Michal Malátný, který se v roce 2017 společně s dlouholetým členem Františkem Táborským obklopili novými členy mladší generace a kapela tak nabrala druhý dech, což nejlépe potvrzují její živá vystoupení.

Podrobnosti najdete na www.plzensky-kraj.cz a www.klatovy.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Poděkování všem z první linie

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů