PODZIM V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Stromy už pomalu ztrácí listí a začíná se ochlazovat, ale největší pivní událost nás teprve čeká! Přijďte s námi oslavit již 176. výročí uvaření první várky plzeňského ležáku. Čekají na vás speciální prohlídky pivovaru, bohatý hudební program v pivovaru i na náměstí Republiky, skvělé jídlo a hlavně pivo, které zná celý svět!

06/10
SPECIÁLNÍ PILSNER FEST PROHLÍDKY
Nenechte si ujít festivalové prohlídky, během kterých se podíváte do míst jindy běžně nepřístupných. V elektrocentrále, která je součástí Spalkova projektu, vám povyprávíme příběh Jubilejní historické brány. Na zmenšeném modelu brány (1:25), který nám na tento den zapůjčil Park Boheminium, vám popíšeme symboliku znaků, výstavbu a její nynější restaurování v zájmu péče o naše historické dědictví.
Další zastávkou bude návštěva bednárny. Budova dříve sloužila jako říční vodárna, která byla zřízena pro zásobování užitkovou vodou. V současné době slouží jako dílna pivovarských bednářů a vy budete mít jedinečnou možnost je vidět přímo při práci. Závěrem se podíváte do ležáckých sklepů, kde si vychutnáte Pilsner Urquell přímo z ležáckých sudů.
Cena prohlídky činí 150 Kč/osobu a probíhá pouze v českém jazyce. Vstupenky doporučujeme zakoupit předem prostřednictvím online prodeje, který najdete na stránkách www.prazdrojvisit.cz.

19 a 26/10
ŠKOLA ČEPOVÁNÍ PIVA PILSNER URQUELL
Zajímá vás tajemství správného čepování piva? Pak si nenechte ujít Školu čepování piva Pilsner Urquell. Čeká na vás tříhodinový program, během kterého vás naučíme, jak načepovat pivo „na hladinku“, „čochtana“, „šnyt“ či „mlíko“, provedeme vás pivovarem a pozveme na guláš a čepové pivo. Dozvíte se také o správné péči o pivo, kterou by měl dodržovat každý poctivý výčepní. Máme pro vás připravené termíny školy čepování pro jednotlivce a menší skupiny, a to 19. října od 17:30 hodin a 26. října od 18:00 hodin. Rezervujte si svá místa předem e-mailem reservations@asahibeer.cz nebo telefonicky na čísle 377 062 888.

PERSONIFIKOVANÉ DÁRKY
Chcete darovat unikátní dárky z Plzeňského Prazdroje, které jistě potěší? Bohatý sortiment od textilu, upomínkových předmětů, přes pivní sklo a pivo najdete v Dárkové prodejně či e-shopu. Navíc si některé kousky můžete zpestřit osobním věnováním. Gravírujeme na různé druhy sklenic či na patentní lahve, do kterých stáčíme nefiltrované pivo Pilsner Urquell nebo černý speciál Master. Dále nabízíme vyšívání jmen či jednoduchých log na textil.
Další tipy na dárky a veškerý sortiment najdete i na e-shopu: www.eshop.prazdroj.cz.
 
19 a 26/10
POZNEJ „JAK SE PIVO VAŘÍ“
Zajímá vás, jak se pivo vaří a jak chutná ještě zrající pivo? Pak si nenechte ujít jedinečnou prohlídku Gambrinusu! Navštívíte varnu i pivovarské sklepy. Právě tam ochutnáte pivo, jaké chutnají jen sládci. Navštívíte unikátní prostor historické otevřené spilky a uvidíte i cylindrokonické tanky, ve kterých pivo zraje teď. Na závěr vám zkušený výčepní představí zásady správné péče o pivo a prohlídku zakončíte školou čepování a degustací piv Gambrinus.

Více o akcích najdete na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

PODZIM V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů