PODZIM V PRAZDROJI

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/
Do pivovaru Plzeňský Prazdroj dorazil podzim. Podzim nádherně barevný, který doslova vybízí ke kreativitě. A navíc: završí ho Vánoce, a i na ně je třeba se tvořivě připravit. A právě v pivovarském muzeu pro vás chystáme několik zábavných aktivit. Proto otevřete diáře a poznamenejte si, na co rozhodně musíte vyrazit.
 
03/11  /  10:00–15:00
Podzimní dílny
Než opadá i poslední strom, přijďte do Pivovarského muzea, kde si budete moci v prostorách historické Valečky vyrobit drobnosti v podzimním stylu. Budou se tu vytvářet ozdoby z lístků a březových koleček na zavěšení nebo drátěné srdíčko ze šípků s červenou stužkou. Chladnější dny vám rozzáří svícínek s podzimním barevným listím, který se bude vyrábět ze zavařovací sklenice. Vašim dětem jistě udělá největší radost myška ze skořápky vlašského ořechu. V prostorách muzea může být chladněji, tak si s sebou raději vezměte teplejší oblečení a na výrobu si s sebou přineste zavařovací sklenice a půlky skořápek vlašských ořechů. Vstupné činí 50 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.
 
20/11–20/12   
Soutěž o nejkrásnější vánoční perníček
Vánoce bez zlatavých a voňavých perníčků? To je jako týden bez neděle! A adventní čas v Pivovarském muzeu bez soutěže o ten nejkrásnější? Jako pivo bez pěny! I letos přineste své nejlepší výtvory a přijďte oslavit jubilejní ročník během adventu. Své nejpodařenější perníčkové výtvory přineste od 20. listopadu od 10 hodin do 20. prosince do 12 hodin na recepci Pivovarského muzea a zaregistrujte se. Vyhrát můžete hodnotné ceny a navíc každého soutěžícího, staršího 18 let, odmění muzeum pivem Pilsner Urquell. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne ve čtvrtek 20. prosince od 17 hodin.
 
Soutěžní kategorie:
• Tradiční vánoční perníček
• Dětský perníček
• Perníkový model s tematikou Pivovarského muzea
• Speciální cena poroty
 
01/12  /  10:00–15:00
Adventní dílny
Vánoce už klepou na dveře, a tak přijďte zahájit první adventní týden do Pivovarského muzea, kde na vás čekají vánoční kreativní dílny. Vyrobíte si tu drobnosti z voňavého včelího vosku, které potěší vás, nebo jako dárečky i vaše blízké. Z voskových mezistěn si umotáte tradiční svíčku, nebo si vykrájíte ozdůbky s červenou stužkou. Vánoční atmosféru si navodíte lucerničkou, kterou vytvoříte ze zavařovací sklenice a voskového plátu. Odlíváním rozehřátého vosku nakonec vyrobíte krásné ozdoby z formiček. I na tento workshop si vezměte zavařovací sklenici s sebou. Vstupné je 50 Kč, děti do 6 let mají vstup zdarma.
 
Cesta pivovarského tovaryše
Láká vás vyzkoušet si ledařské boty nebo si složit bednářský soudek? Objednejte se na zážitkový program plný zábavy a staňte se pivovarským tovaryšem! Seznámíte se s tím, co obnášela jednotlivá řemesla jako třeba bednář, sladovník nebo sklepmistr, prohlédnete si autentická místa pivovaru Plzeňský Prazdroj a při cestě do minulosti si pochutnáte na jedinečném nefiltrovaném a nepasterizovaném pivu Pilsner Urquell přímo na Šalandě. Užijte si návštěvu pivovaru naplno!

Více informací o zážitkových programech a akcích najdete na www.prazdrojvisit.cz.
 
 
PROGRAM:
 
Podzim v Prazdroji
Nádvoří Plzeňského Prazdroje, U Prazdroje 7, Plzeň, www.prazdrojvisit.cz
2. 11.    17:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell
3. 11.    10:00 Podzimní dílny v Pivovarském muzeu
6. 11.–7. 1. Ivan Hostaša: Keramika z období 1991–2007 – výstava
14. 11.  18:00 Hvězdy gastronomického nebe vaří v Plzeňském Prazdroji
16. 11.  19:00 Škola čepování piva Pilsner Urquell
20. 11.–20. 12. Soutěž o nejkrásnější vánoční perníček
1. 12.    10:00 Adventní dílny v Pivovarském muzeu
              17:30 Škola čepování piva Pilsner Urquell

↑ zpět na začátek článku ↑

PODZIM V PRAZDROJI

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů