Pozvání do kaváren v OC Olympia Plzeň

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Cafe Infinity a Cafe Bez stresu zvou k zastavení a načerpání nových sil během nákupů v obchodním centru Olympia Plzeň. V obou najdete skvělou kávu Illy na mnoho způsobů a vynikající dorty. Na své si ovšem přijdou i vyznavači čaje či studených nápojů a v nabídce nechybí ani mléčné koktejly.
V letních dnech přijdou k chuti i rozmanité limonády, v nichž se kombinuje třeba brusinka a růže nebo liči a grep. Příjemně ochladí i zmrzlinové koktejly s malinami, banánem, jahodami nebo čokoládou, anebo zmrzlinové poháry, mezi nimiž nechybí ani pohár pro děti.
Posedět tu také můžete nad sklenkou míchaných nápojů. Létem tu voní Mojito, Piña Colada, Cuba Libre či Tequila Sunrise. A některé z nich vám připraví i ve verzi bez alkoholu.
Hlad vám snadno zaženou panini. Pro vegetariány je tu kombinace mozarelly s rajčatovou salsou. Ostatní mohou vybírat z kombinace Pražská šunka – ementál, hovězí směs s čedarem či kuře se sýrem a slaninou.
Cafe Infinity najdete v patře, směrem ke knihkupectví, a tak se tu můžete třeba posadit s čerstvě zakoupenou knihou, začíst se a zvolna popíjet víno, čaj nebo kávu. Cafe Bez stresu na vás čeká ve spojovací chodbě v přízemí a svou atmosférou i názvem vybízí k odpočinku. I tady se můžete začíst do knihy: je tu totiž knihovnička plná rozmanitých až kuriózních titulů.

Pozvání do kaváren v OC Olympia Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů