Pozvání do kaváren v OC Olympia Plzeň

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Chladné a deštivé podzimní počasí nás zahání pod střechu, do tepla. Zastavte se uprostřed nákupů a dejte si kávu a dezert v některé z kaváren v Obchodním centru Olympia Plzeň. V přízemí najdete Cafe bez stresu a v patře pak Cafe Infinity. Obě kavárny vám otevírají svou náruč denně mezi devátou ranní a devátou večerní.
Kromě tradičních káv, jako je expresso, lungo či flat white, si tu můžete objednat třeba i kávu alžírskou, irskou či mexickou anebo českého turka. Milovníci horké čokolády mohou zase vybírat z čokolády tmavé, bílé či s příchutí. Bohatou nabídku tu najdou i ti, kdo budou mít chuť na kvalitní čaj. Chladné dny vám rozehřejí i jiné horké nápoje, jako je horký džus, mátový či zázvorový čaj, svařené víno nebo grog.
Posedět tu ovšem můžete i nad sklenkou bílého či červeného vína nebo prosecca. Pro posezení s kamarádkami se zase skvěle hodí mojito, aperol spritz nebo piña colada.
Pokud vás navíc bude trápit hlad, můžete si objednat třeba panini s hovězí masovou směsí s kečupem, hořčicí a plátky čedaru nebo panini s plátky grilovaných kuřecích prsíček se slaninou a goudou.
Vyznavači sladké chuti se pak jistě nechají zlákat některým z bohaté nabídky zdejších dortů a dezertů.

Pozvání do kaváren v OC Olympia Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů