Prague Cello Quartet vyráží na HAPPY Tour

Nová scéna DJKT Palackého náměstí 30, Plzeň
e-mail: telefon: +420 378 038 049
web: https://www.djkt.eu/nova-scena vstupenky: Koupit vstupenku
V České republice zcela unikátní uskupení Prague Cello Quartet vyráží na HAPPY Tour s originálním podáním klasických skladeb, filmových melodií a pop-rockových hitů. První koncert turné zazní právě v Plzni, jejíž publikum Quartet zná již ze společných vystoupení s Plzeňskou filharmonií.
1. března představí kvarteto na Nové scéně DJKT písně ze své poslední desky HAPPY.  Můžete se těšit na Viva la Vida od skupiny Coldplay, Thinking out Loud Eda Sheerana a Amy Wadge, Tonight Leonarda Bernsteina, Fantom opery Andrewa Lloyda Webbera nebo Nebe na zemi Voskovce a Wericha a další skvělé melodie.

"Chceme, aby z našich vystoupení odcházeli posluchači s dobrou náladou, odpočatí a nabití energií. I proto jsme natočili CD Happy a chystáme HAPPY turné, které bude jedinečné i speciálním novým programem. Věříme, že kdo přijde, bude odcházet s úsměvem na tváři nebo mu bude minimálně cukat v koutcích.“, zve na jedinečný zážitek jeden ze členů souboru Petr Špaček.

Prague Cello Quartet ve složení Petr Špaček, Jan Zvěřina, Jan Zemen a Ivan Vokáč koncertuje pro potěšení své i stále četnějšího publika od roku 2006, do dnešního dne má na svém kontě přes 700 koncertů a plánuje své třetí turné po Japonsku. Jejich první velký videoklip Fantom opery nasbíral během prvního roku 12 miliónů zhlédnutí a může tak skvěle konkurovat sledovanosti chorvatského, mezinárodně uznávaného instrumentálního dua 2Cellos.
Přijďte si poslechnout vaše oblíbené melodie v originálních úpravách Prague Cello Quartet a buďte HAPPY!
 
 
Vstupenky již v prodeji na Ticketportal

↑ zpět na začátek článku ↑

Prague Cello Quartet vyráží na HAPPY Tour

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů