Predator Race

DEPO2015 Presslova 14, Plzeň
e-mail: recepce@depo2015.cz telefon: +420 378 035 360
web: http://www.depo2015.cz

Unikátní a extrémní překážkový běžecký závod Predator Race je tady! Do Plzně přichází jeho snazší varianta – Predator RUN, první překážkový běžecký závod v centru města v Česku přináší emoce, nadšení, sílu, kuráž, spolupráci, vyčerpání, překonání sebe sama a zadostiučinění.

Závody typu „RUN“ jsou koncipovány jako městské závody, zaměřené především na běh, překážky zde hrají spíše zábavnou roli. Do Čech přichází tento typ závodu vůbec poprvé. Běžci budou mít možnost proběhnout centrum města, dostanou se na zajímavá místa a užijí si adrenalin. Čeká je sedm kilometrů s desítkou překážek. Proběhnou historickým jádrem města, fotbalovým a hokejovým stadionem nebo po náplavce. Zahájení závodu je připraveno na 9. hodinu, kdy startuje 1. elitní vlna, ukončení je naplánováno mezi 13. a 15. hodinou vyhlášením výsledků.
Běžet je možné buď sólo, nebo v minimálně čtyřčlenném týmu. Týmový běh dává výhodu vzájemné podpory a spolupráce při překonávání překážek.

Pro děti je ve stejném čase připraven běh Predator Race Junior v DEPO2015. Jde o premiéru závodu pro děti od čtyř do třinácti let. Jeho trať je koncipovaná podobně jako tratě pro dospělé, jen je samozřejmě uzpůsobena fyzickým možnostem a schopnostem malých závodníků.

Kdo by měl chuť na delší a náročnější variantu tohoto závodu, ten se může vypravit na další akce, které se konají na jiných místech republiky. Třeba na Predator Race Dril a Brutal na Monínci nebo Predator Race Dril a Masakr na Červenohorském sedle v Hrubém Jeseníku. Tady budou závodníci muset plavat či se brodit ve vodě, prolézat bahnem pod ostnatým drátem, zdolávat lanové sítě, přelézat větší vertikální překážky a další. V průběhu celého závodu budou účastníci měřit své síly se všemi nástrahami, překážkami na trati a samozřejmě také s živými Predátory, kteří jsou v závodě jedním z unikátních segmentů. V Plzni, u Nákupního centra Borská pole, se pak v červnu poběží závod typu Challenge. Ten je zaměřen hlavně na překážky – ručkuje se tu na kruzích, překonávají se lanové sítě nebo je třeba zdolat šestimetrovou stěnu. Tento závod se běží ve dvojicích a má vždy kvalifikaci a semifinále.

„První překážkový běžecký závod v centru města v ČR!“

Překážky závodu Predator Run jsou stavěny tak, aby je závodníci zvládli překonat bez větších obtíží a při běhu se především bavili. Dokonce na ně čekají živé překážky – skuteční predátoři, kteří jim překonávání překážek znesnadňují. Závody typu Race vedou náročným přírodním terénem a jsou jedinými kvalifikačními závody v ČR pro mistrovství Evropy překážkových běžeckých závodů OCR. Závodníci, kteří by si chtěli kvalifikaci vyzkoušet, musejí dorazit na Predator Race Brutal v Monínci.

Závody Predator Race jsou určeny mužům i ženám od šestnácti do čtyřiatřiceti let, ale běžně se jich účastní i běžci starší, až do pětašedesátky. Na závody Predator Race, Run a Challenge je možné trénovat pod vedením zkušených trenérů, konkrétně se můžete přihlásit na 1. Predator Workout, který se koná 2. dubna v DEPO2015.

Aktuální výše startovného pro Predator Run je 990 Kč, u týmů s počtem 4 členů je možná sleva 10 %. Stejnou slevu dostanou držitelé IZS. Týmy nad 15 členů mají slevu 15 %. Registrace probíhá na stránkách www.predatorrace.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Predator Race

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů