Předpremiéra dlouho očekávaného filmu v amfiteátru Lochotín

Amfiteátr Lochotín Pod Vinicemi 928/6, Plzeň
e-mail: telefon:
web:
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Amfiteátr Lochotín se opět po dlouhých letech stane místem mimořádného filmového zážitku. V roce, kdy si připomínáme 60 let od vzniku amfiteátru, se zde uskuteční předpremiéra dlouho očekávaného českého filmu, který se natáčel také v Plzni.
Pokud přemýšlíte o skvělém programu na prázdniny, tak si do svých kalendářů určitě zapište pátek 16. července. Právě v tento den se totiž v amfiteátru od 20 hodin uskuteční předpremiéra filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel, který podle svého stejnojmenného knižního hitu natočil režisér Patrik Hartl. V hlavních rolích čtyř kamarádů se představí Martin Pechlát jako Prvok, David Švehlík jako Šampón, Hynek Čermák jako Tečka a Karla hraje Martin Hofmann. Jejich ženskými protějšky pak jsou Daniela Kolářová, Kristýna Boková, Jana Kolesárová, Petra Polnišová a Bára Poláková.

 
Kromě projekce se navíc můžete těšit na talk show Jirky Pelnáře s Patrikem Hartlem a dalšími tvůrci.
Předpremiéru pořádá město Plzeň a Mezinárodní filmový festival pro děti a mládež Juniorfest ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm a Městským obvodem Plzeň 1.

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za 199 Kč na www.plzenskavstupenka.cz nebo v den konání akce od 18:00 přímo před vstupem do amfiteátru Lochotín.

Předpremiéra dlouho očekávaného filmu v amfiteátru Lochotín

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů