Přijďte za zábavou přímo do srdce pivovaru!

Plzeňský Prazdroj U Prazdroje 7, Plzeň
e-mail: reservations@asahibeer.cz telefon: +420 377 062 888
web: https://www.prazdrojvisit.cz/

Objevte plzeňskou legendu
Poznejte příběh jedinečného piva, které inspirovalo celý svět, na prohlídkové trase Pilsner Urquell. Projděte se autentickými místy pivovaru, zjistěte, z jakých surovin se slavný ležák vyrábí a nahlédněte i do samotného srdce pivovaru, do historické a současné varny. Milovníky historie zaujmou hlavně sklepy, kde se dodnes vyrábí pivo Pilsner Urquell tradiční metodou jako za dob prvního sládka. Vrcholem prohlídky je pak degustace nefiltrovaného a nepasterizovaného piva Pilsner Urquell načepovaného přímo z ležáckých dubových sudů.

Staňte se výčepním
Myslíte si, že načepovat parádní pivo je hračka, nebo naopak fuška? Zkuste si to! Postavte se za výčep a načepujte perfektně vyladěné pivo, které má ten správný říz. Během tříapůlhodinového zážitkového programu Škola čepování Pilsner Urquell se nejprve vydáte na prohlídku pivovaru. Na teorii pak naváže praxe přímo za výčepem, kde si pod vedením mistra výčepního osvojíte zásady správného čepování piva a vlastnoručně si načepujete pivo „na hladinku”, „šnyt” či „mlíko”. Během výuky si vychutnáte pivo Pilsner Urquell i správně kořeněný pivovarský guláš. Všichni absolventi si domů odnesou nejen spoustu dojmů, ale také památeční sklenici.
Školu čepování si můžete objednat online na webu prazdrojvisit.cz. A pokud je vás více než 15 osob, můžete si zarezervovat vlastní termín.

Ukryjte se v pivovarských sklepích
Dřevěná místnost ukrytá v labyrintu ležáckých pivovarských sklepů, kde není ani telefonní signál… To je pivovarská šalanda. Cože, vy jste tu ještě nebyli?  Napravte to a přijďte na nefiltrovaný ležák Pilsner Urquell, který okouzlí všechny vaše smysly. Pivo vám sklepmistři přinesou v třílitrových měděných mázech, do kterých je stáčejí přímo z dubových sudů!  Zchlaďte se v letních dnech a uspořádejte pro partu kamarádů akci, na kterou dlouho nezapomenete.

Zážitkové programy rezervujte na e-mailu reservations@asahibeer.cz nebo na telefonním čísle +420 377 062 888. Více informací najdete na www.prazdrojvisit.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Přijďte za zábavou přímo do srdce pivovaru!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů