Prima FRESH festival

Park za OC Plzeň Plaza Radčická 2, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Legendy české gastronomie, hvězdné koncerty a talk show – to je Prima FRESH festival 2024, který začíná svoji tour opět v Plzni. Jedinečná příležitost vyzkoušet to nejlepší z české gastronomie na jednom místě se naskytne o víkendu 18. a 19. května v Parku za OC Plzeň Plaza.

A co by to bylo za festival bez Zdeňka Pohlreicha. Hlavní stage ovládne jako už tradičně tato osobnost české gastronomie. Pozvání přijala také Veronika Besky, Pavel Berky nebo Mirka Van Gils. Hvězdná přehlídka tím ale nekončí, také letos bude špičkové menu nabízet vyhlášené Café Imperial Zdeňka Pohlreicha ve spolupráci s Valoria Catering, svoji kreativitu předvede Petr Heneš a jeho olomoucké Long Story Short a restaurace, kde se psala historie české gastronomie – Alcron Restaurant pod vedením Josefa Křížka. Chybět nemůžou pochopitelně ani lokální podniky, experimentální kuchyně, to nejlepší z českého street foodu, Coffee stage, Hladinka od Pilsner Urquell, řemeslné pivovary a široká nabídka vín. Jako každý rok je festival #babyfriendly. Generální partner Škoda Auto přiveze Školičku vaření, společnost Elimon doveze mimo jiné Virtuální realitu a MOL představí i svůj Fresh Corner.

Kromě skvělého jídla se bude servírovat i pořádná porce zábavy. Letošní novinkou je Talk Stage „Pod pokličkou“ powered by Ploom, na které se budou celý víkend odehrávat rozhovory se známými kuchaři, tvářemi TV Prima a dalšími hvězdnými hosty. Vyvrcholením programu pak bude v sobotu v 18 hodin koncert Anny K.

A kdo by chtěl na festivalu zažít ještě něco navíc, pro toho je tu další novinka: speciální festivalové passy, které jsou plné degustací a dalších výhod. Více informací najdete na www.freshfestival.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Prima FRESH festival

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů