Prosinec v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Prosincový program Kina Beseda odstartuje již 4. ročník oblíbené přehlídky 7 dní francouzského filmu. Kino Beseda vám promítne pět horkých francouzských novinek letošního roku a dva francouzské trháky z roku 2014, které prostě musíte vidět. Těšit se můžete na netradiční romantiku Za láskou vzhůru (1. 12.), Kameny bolesti (7. 12.) se skvělou Marion Cotillard či duchařské Planetárium (8. 12.) s Natalie Portman. Všechny filmy jsou promítány v původním znění s českými titulky.

Sváteční Kino Beseda: Anděl páně 2, vzpomínka na Lemmyho a vánoční Louskáček.

V prosinci si rozhodně nenechte ujít dlouho očekávané pokračování Anděl Páně 2, které Kino Beseda promítne hned dvakrát – 17. a 28. prosince. Další sváteční klasiku, balet Louskáček program Kina Beseda nabízí 18. prosince.
Sváteční program Kina Beseda nabízí dárky pro milovníky oper i malířství. Na Verdiho tragickou operu o pařížské kurtizáně La Traviata do Kina Beseda můžete zajít 4. prosince. O 11 dní později vás na plátně Kina Beseda budou čekat plátna Johanese Vermeera. Pro velký zájem se uskuteční ještě jedna přidaná projekce dokumentu Bosch: Zahrada pozemských rozkoší (19. 12.), který se věnuje nejslavnějšímu malířovu dílu.
Tři dny před koncem roku si mohou všichni fandové hlasité muziky a Lemmyho Kilmistera připomenout výročí jeho smrti, a to snímkem nazvaným jednoduše Lemmy.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Prosinec v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů