Prosinec v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Jen jeden jediný večer si můžete v Kině Beseda vychutnat unikátní záznam legendární show Metallicy (1. 12.) z kanadského Quebecu. Dokud nás svatba nerozdělí (4. 12.) je parádní francouzská komedie z luxusní svatby, při které zaručeně zapomenete na vánoční shon. O dva dny později Kino Beseda promítne novinku Blade Runner 2049.

„Kino Beseda s vůní Vánoc: Nářez od Metallicy, parádní Earth od BBC i tradiční Louskáček.“

Erotikou prosycený thriller Dvojitý milenec (7. 12.) vás jistě přivede na jiné než vánoční myšlenky, stejně tak jako dokument z produkce BBC nazvaný jednoduše Earth: Den na zázračné planetě (9. 12.). Dalším prosincovým dokumentem je Nerodič (11. 12.) Jany Počtové mapující silné téma rodičovství. Barbora Poláková, Jaroslav Plesl, Lukáš Melník a Zdeněk Julina vám 14. prosince předvedou v novince Kvarteto, jaké je to hrát v kapele.
V polovině prosince má Kino Beseda na programu dvě projekce spojené se špičkovým baletem – Dancera (15. 12.) odhalujícího životní příběh geniálního tanečníka Sergeje Polunina a již tradiční záznam z Velkého divadla v Moskvě a jejich Louskáčka (17. 12.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Prosinec v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů