Prosinec v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Na začátku prosince má v Kině Beseda rezervaci přehlídka Tady Vary 21. Pokud jste nestihli letos zajet do Karlových Varů na filmový festival, můžete 1. a 2. prosince zajít do Kina Beseda na čtveřici snímků pečlivě vybraných programovým oddělením MFF KV.

Ve středu 1. prosince je na programu film Kupé č. 6. Nevšední romantická komedie, v níž se ve vlakovém kupé setká finská studentka a nerudný, alkoholu holdující ruský horník, získala na letošním festivalu v Cannes Grand Prix. Večer se pak promítá jednozáběrová hektická gastrojízda Bod varu. Poslední den přehlídky nabídne vzpomínku na Jean-Paula Belmonda, a to Muže z Acapulca, a s varským filmáčem se můžete rozloučit snímkem Nejhorší člověk na světě.

„Pokračují Tady Vary, na plátna dorazí Klan Gucci i West Side Story.“

Jednotka intenzivního života (8. 12.) vás zavede na oddělení paliativní péče ve VFN na Karlově náměstí v Praze. Dokument, který vznikal 3 roky, otevírá témata, která z našich životů v podstatě zmizela.

Klan Gucci (9. 12.) je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda, skládají dohromady mozaiku toho, co všechno s sebou nese slavná značka Gucci.

V polovině prosince přitáhne do kin všechny fanoušky tenisu životopisné drama Král Richard: Zrození šampiónek (13. 12.). Příběh trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán, jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu. 16. prosince Kino Beseda promítne adaptaci legendárního stejnojmenného muzikálu West Side Story.

Kompletní program Kina Beseda najdete na www.kinobeseda.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Prosinec v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů