Rebranding. Rekonstrukce. Revitalizace. OC Rokycanská omládlo a je šik

OC Rokycanská Rokycanská 128, Plzeň
e-mail: info@oc-plzen.cz telefon: +420 377 816 542
web: http://www.oc-plzen.cz/cz

Obchodní centrum Plzeň na Rokycanské třídě prošlo zevrubnými změnami. Původní název OC Plzeň se změnil na OC Rokycanská a objekt prodělal tříměsíční rekonstrukci exteriéru.
 
Stavební práce zahrnovaly úpravy vnějšího pláště, hlavního pěšího vstupu do centra a instalaci nového loga. Postupné revitalizace se dočká také interiér. Probíhat bude po etapách, aby nebyl narušen provoz centra a pohyb návštěvníků. Ve vnitřních prostorách přibude zeleň, pohodlná místa pro odpočinek a další prvky z kategorie přírodní architektury.

Zkvalitňování služeb a zlepšení zákaznického zážitku podporuje otevření nových prodejen a konceptů, které do OC Rokycanská míří. OC Rokycanská se tak posouvá ve směru moderních trendů a proměňuje se z hypermarketu Tesco s nákupní pasáží na moderní obchodní centrum s pronajímatelnou plochou téměř 30 000 m2.

Proces modernizace centra začal po skončení koronavirových opatření a jeho hlavní myšlenkou bylo nabídnout zákazníkům větší estetický zážitek, komfort, bezpečnost a v neposlední řadě také přehlednost. Přibyl proto například nový navigační systém či digitální panely s navigací a aktualitami z centra.

Největší Tescoma v Plzni je v OC Rokycanská
Koncem srpna rozšířila nabídku bezmála 60 obchodů, služeb a gastra nová prodejna české značky Tescoma. Tuzemský výrobce kuchyňského nádobí a náčiní, jehož designové produkty již několik let sbírají prestižní ocenění Red Dot Design Awards, zde otevřel svou největší prodejnu v Plzni.

Dědova farma
Poptávku po lokálních a gourmet potravinách zase brzy naplní Dědova farma, která je zaměřená na české potraviny včetně pečiva, mléčných výrobků, uzenin, přívlastkového vína a lahůdek.

Společenské a zábavní centrum
OC Rokycanská nyní aspiruje také na označení zábavní či společenské centrum. V listopadu tu bude zdarma přístupná interaktivní výstava zaměřená na dobu kamennou. Během prosince bude předvánoční atmosféru dotvářet například mikulášská nadílka.

OC Rokycanská:
Celková plocha bezmála 30 000 m2.
Více než 50 obchodů, služeb, kaváren a restaurací.
Venkovní parkoviště 580 míst, kryté parkoviště 530 míst.

Více informací najdete na www.oc-rokycanska.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Rebranding. Rekonstrukce. Revitalizace. OC Rokycanská omládlo a je šik

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů