Říjen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Říjnový program v Kině Beseda je pořádně pestrý. Nový filmový měsíc odstartuje Labutí jezero (1. 10.) v nastudování Bolšoj baletu. Pokud máte raději něco tvrdšího, pak si určitě nenechte ujít metalovou senzaci jménem SlipKnoT a jejich záznam koncertu Day of the Gusano (5. 10.).

Jemnější duše spíše ocení chytrou romantickou komedii Pěkně blbě (2. 10.), která bodovala na festivalu Sundance. Na programu Kina Beseda je i druhá část trilogie autorského dua Jarchovský-Hřebejk Zahradnictví: Dezertér (6. a 13. 10.). Fanoušci Toma Cruise by si neměli nechat ujít novinku Barry Seal: Nebeský gauner (9. 10.), která je sice natočena podle skutečné události, ale i tak je jedním slovem neskutečná.

„Pestrý říjen v Kině Beseda: Nářez od SlipKnoT, Labutí jezero i 7 dní francouzského filmu.“

V říjnu také proběhne již tradiční přehlídka 7 dní francouzského filmu, během níž můžete zhlédnout 9 špičkových snímků z francouzské produkce. Těšit se můžete na bláznivou komedii Srdečně vás vítáme (28. 10.), komediální drama I dva jsou rodina (26. 10.) s hvězdným Omarem Sy či srdcervoucí drama Spravedlnost pro mou dceru (27. 10.).

11. října se v Kině Beseda rozběhne speciální projekt nazvaný I filmy mají narozeniny, který představí pětici filmů, jež budou slavit významné výročí od premiéry. Jako první můžete v říjnu přijít na parádní snímek Cesta na Měsíc (11. 10.) z roku 1902.

Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Říjen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů