Říjen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Říjnový program Kina Beseda odstartuje dlouho očekávaný film Zátopek (4. a 18. 10.) režiséra Davida Ondříčka, věnovaný nejen sportovnímu, ale i životnímu příběhu jednoho z největších světových atletů všech dob, čtyřnásobného olympijského vítěze, Emila Zátopka.
Konečně na plátna kin dorazil i dokument Karel (10. a 17. 10.), který přináší ojedinělý pohled do soukromí a do duše Karla Gotta. Režisérka Olga Malířová Špátová natáčela s Karlem Gottem po dobu celého jednoho roku a díky jeho upřímné otevřenosti vznikl nezvykle osobní až intimní pohled na život slavného zpěváka.

„Říjen v Kině Beseda: Do kin dorazil božský Karel i nový Bond a Woody Allen.“

Těšit se můžete i na další české novinky – komedii Zbožňovaný (6. 10.), drama Minuta věčnosti (13. 10.) a zfilmovaný Deníček moderního fotra (25. 10.). V komedii Zbožňovaný jde uznávaný a všemi oblíbený pediatr Jiří Bartoška do důchodu. Celý život byl vyhlášeným lékařem a nyní se těší na zasloužený odpočinek. Jenže realita není tak dokonalá, jak se zdá – má jedno velké tajemství. V dramatu Minuta věčnosti špičkový kardiochirurg Jiří Langmajer nejprve odoperuje svou dceru, a pak s ní vyrazí na dobrodružnou výpravu na Island. A tady se začnou dít věci. Třetí novinkou je Deníček moderního fotra – protože Nataša dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, zůstane na mateřské Dominik. Oproti své představě musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládl péči o malého Čeňka. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska.

Ze zahraničních novinek v programu Kina Beseda najdete bondovku Není čas zemřít (11. 10.), v níž James Bond skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce, a komedii Festival pana Rifkina (14. 10.) od legendárního režiséra a scenáristy Woodyho Allena, která vypráví příběh o jeho největší lásce – o magii, kterou dokáže vytvořit stříbrné plátno.
Kompletní program Kina Beseda najdete na www.kinobeseda.cz.

↑ zpět na začátek článku ↑

Říjen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů