Rud´s Pizza

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Není pizza jako pizza. V Rud´s Pizza v Obchodním centru Olympia Plzeň to dobře vědí. Nedělají tu jen pizzu, ale snaží se svým zákazníkům udělat lepší den. Pizzu dělají podle vlastní receptury, a tak si můžete být jisti, že je opravdu výjimečná. V nabídce najdete klasiku, jako je třeba Margherita, Hawai, pizza šunková, salámová nebo s pěti druhy sýra. Ale už jste ochutnali třeba pizzu brusinkovou? Má bílý základ a na něm mozzarellu, šunku, brusinky a camembert. Nebo byste si raději dali King´s pizzu? Ta má na bílém základu tři druhy sýra, salám, chorizo, cibuli a creme dip Rud´s. Pokud vám chutnají na pizze vejce, pak si dejte pizzu Country. Kdo má rád ostřejší chutě, pro toho je na jídelním lístku pizza Tacoss, na níž je rajčatové sugo, dva druhy sýra, chorizo, hovězí maso, kukuřice, Jalapeño, fazole, paprika, chips a creme dip, anebo pizza Hot bacon, kde kromě rajčatového suga najdete mozzarellu, salám, anglickou slaninu, cibuli a chilli.
A dát si můžete pochopitelně i pizzu Rud´s special. Ta má na bílém základu mozzarellu, klobásu, anglickou slaninu, šunku, cibuli a beraní rohy. Nebo Rud´s chef, na níž se snoubí rajčatové sugo s nivou, dvěma druhy salámu, olivami, žampiony a beraními rohy.
Kromě pizzy nabízí Rud´s Pizza i další typické italské jídlo: těstoviny. Dát si tu můžete těstoviny s kuřecím masem a sýrem nebo špenátem.

Rud´s Pizza

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů