Rud’s Pizza nově v Olympii

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Byli jste nakupovat v obchodním centrum Olympia Plzeň a dostali jste hlad? Nebo jen chuť na parádní pizzu? Máme pro vás dobrou zprávu: v Olympii Plzeň je nová pizzerie! Nabízí pizzu podle vlastní receptury, kterou si pěstují už třicet let. A samozřejmě používají pouze ty nejlepší suroviny, aby jídlo chutnalo vždy báječně. Kromě pizzy nabízejí pochopitelně i saláty a těstoviny. Udělejte si během všedního dne malou chvilku Itálie.
V nabídce najdete hned několik druhů čerstvě upečených, křupavých a chutí nabitých pizz. Na prvním místě najdete klasiku Pizzu Margheritu s rajčatovým sugem a mozzarellou, nechybí oblíbená Quattro Formaggi se čtyřmi druhy sýra, pizza šunková, salámová či slaninová.
V nabídce jsou i pizzy s bílým základem nebo pizzy bez masa.
Specialitou v menu je pizza Rud’s Special, která je plná uzenin. Najdete v ní klobásu, slaninu a šunku ve společnosti cibule, beraních rohů, suga s mozzarelly.

Zavřete oči a pomalu vychutnávejte všechny chutě, které tahle pizza v sobě ukrývá. Co třeba právě takhle přerušit cestu ze stresující práce domů, kde na vás čeká ještě žehlení, praní nebo vytírání chodby?

Více informaci na www.olympiaplzen.cz.

Rud’s Pizza nově v Olympii

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů