Rud´s Pizza

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Během nakupování člověku snadno vyhládne. Proto je v Obchodním centru Olympia Plzeň k dispozici food court, kde si lze vybrat z rozmanitých typů kuchyně. Máte zrovna chuť na trochu Itálie? Prosím, je tu Rud´s Pizza! První prodejna téhle značky začala fungovat před třemi lety v Blovicích a hned se těšila velkému zájmu. Tak velkému, že o měsíc později jste další pobočku našli v Obchodním centru Olympia Plzeň. A od té doby Rud´s Pizza prostě frčí.
Pochutat si tu můžete na klasice všech klasik, Margheritě s rajčatovým sugem a mozarellou. Nebo si můžete dát pizzu šunkovou, salámovou, špenátovou či Hawai. Ale za ochutnání určitě stojí i pizza brusinková, na níž najdete mozarellu, šunku, brusinky a camembert. Kdo má rád pálivé, ten určitě ocení pizzu Mexicana Deluxe, na níž je rajčatové sugo, mozarella, anglická slanina, salám, klobása, cibule, paprika, kukuřice, chilli a jalapeno.
Velmi zajímavá je také pizza Bacon White s mozarellou, slaninou, cibulí a nivou. A jako každá správná restaurace nabízí i Rud´s Pizza svoji vlastní specialitu. Jde o pizzu na bílém základě, kde je mozarella, klobása, slanina, hořčice, šunka, cibule a beraní rohy.
Ale v nabídce toho má Rud´s Pizza mnohem a mnohem víc. Klidně se tu můžete zastavit na jídlo častěji. Opakovat se rozhodně nebudete. A žízeň tu navíc můžete zahnat originálním Rud´s Drinkem s několika příchutěmi. Na výběr je divoká borůvka, čerstvá limetka a lesní směs. Rud´s Pizza je otevřená denně od 9 do 21 hodin a na stránkách www.rudspizza.cz si pizzu můžete objednat i online.

Rud´s Pizza

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů