RUN for ProCit

Borský park Borský park, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

U příležitosti Světového dne porozumění autismu se už posedmé poběží RUN for ProCit. Nenechte si ujít zábavné sportovní dopoledne, kde se pobaví celá rodina. Registrace běžců se otevírá v 8:30 hod., v 10 hodin vyběhnou na svoji trať děti, o čtvrt hodiny později vyrazí běžci na trať dvoukilometrovou a v 10:45 se postaví na start běžci na pět kilometrů.

„Poběžte pro správnou věc!“

Pro děti bude navíc připraven skákací hrad, malování na obličej, dětská překážková dráha a spousta dalších sportovních stanovišť. Pro dobrodruhy je připravena speciální zážitková běžecká trasa. Milovníci dobrého jídla a pití se mohou těšit na ochutnávku skvělé kávy, zmrzliny, piva nebo výborné vegetariánské polévky. Dražit se budou také dresy hráčů HC Škoda Plzeň a FC Viktoria Plzeň, a tak si kromě zážitků můžete odnést i cenné trofeje.
Zakoupením startovného, tomboly nebo drobného dárku vyjádříte podporu dětem s autismem. Těch neustále přibývá: s poruchou autistického spektra se rodí každé osmdesáté dítě. Sdružení ProCit se snaží rodinám s těmito dětmi ulehčit jejich situaci, poskytnout jim zázemí s odbornou péčí a znovu je zapojit do většinové společnosti.
Více info a registrace běžců na www.runforprocit.cz.

RUN for ProCit

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů