S trochou pomoci – Senátorská charitativní výstava umění

Visio Art Gallery Na Roudné 443/18, Plzeň
e-mail: visio@visioart.cz telefon: +420 606 737 554
web: http://www.visioart.cz/

Unikátní kulturní gejzír exploduje ve Visio Art Gallery v plzeňské ulici Na Roudné (443/18). Benefiční výstava přátel Lumíra Aschenbrennera, známého plzeňského starosty MO Slovany a senátora nabídne díla rekordních 25 umělců.

„V průběhu výstavy můžete každý čtvrtek od 16 do 19 hodin diskutovat mezi výtvarnými díly o čemkoliv přímo se senátorem Lumírem Aschenbrennerem.“

K vidění na výstavě S trochou pomoci budou ve vzájemné symbióze fotografie, obrazy, grafiky, koláže i sochy, jejichž autory jsou Petr Brukner, Vlasta Třešňák, František Bálek, Václav Hynčík, Václav Česák, Josef Kůda, Milan Váchal, Karel Syka, Jaroslav Šindelář, Milan Kasl, Miroslav Chaloupka, David Hynčík, Jan Lichtenberg, Tomáš Kůs, Honza Košťál, Pavel Hauer, Vítězslav Netrval, Vladimír Kožíšek, Michaela Vais Buriánková, Michal Vondryska, Martina Kožíšek Ouřadová, Pavel Janouškovec, Alena Aschenbrennerová, Vilém Šedivec, Ivan Vala a další umělci. S troškou do mlýna přispěje i pan senátor. Výtěžek výstavy bude věnován Mezigeneračnímu a dobrovolnickému spolku TOTEM. Vernisáž se uskuteční 10. září od 17 hodin, zahraje Pavel Paur.

S trochou pomoci – Senátorská charitativní výstava umění

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů