Salaterie UGO

Olympia Plzeň Písecká 972/1, Plzeň
e-mail: info@olympiaplzen.cz telefon: +420 377 918 932
web: http://www.olympiaplzen.cz/

Taky jste si dali předsevzetí, že konečně zhubnete, začnete se stravovat zdravě, vrhnete se na saláty nebo budete prostě jíst víc ovoce a zeleniny? V UGO Salaterii v Obchodním centru Olympia Plzeň najdete originální receptury a kombinace chutí včetně vegetariánských variant. Že vás salát nemůže zasytit? Vsaďte na sytější teplá jídla. Každý UGO salát je originál, který jinde neochutnáte. Můžete si dát saláty s masem kuřecím, hovězím nebo s lososem, ale i bez masa. A když je doplníte polévkou, máte skvělý zdravý oběd. Nabídka polévky se denně mění.
Zimní novinkou jsou Super bowls, v nabídce najdete bazalkový s novými ingrediencemi a hovězí s vylepšenou recepturu. Novinkou je bowl dýňový se skvělou chutí dýňových noků s červenou řepou, rukolou a modrým sýrem. Dát si ho můžete s kuřecím masem, nebo i bez.
Aktuální sezónní nabídka nabízí i zdravé osvěžující nápoje a lahodné wrapy. Na linii je tady nápoj kombinující avokádo, ananas a baby špenát a Na zdraví zase drink s mangem, citronem a maracujou.
Čerstvé a prémiové ingredience, jako je uzený losos na bukovém dřevě, čerstvý kopr, křupavou okurku s ředkvičkou a s honey dijon zálivkou ochutnáte ve wrapu losos, a wrap farmář je zase křupavý a návykový. Ochutnejte ikonickou chuť Farmáře v novém wrapu!
Otevřeno je denně od 9 do 20:30 hodin a UGO salaterii zde najdete ve food courtu v prvním patře.

Salaterie UGO

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů