SEMTEX – křest CD

House of Blues Černická 10, Plzeň
e-mail: telefon:
web: http://www.houseofblues.cz

Semtex se téměř s přesnou pravidelností zavřel do studia, ostatně jako každých 10 let, a nahrál CD, které nese název „Dokud se umírá, ještě se neumřelo“. CD nese pořadové číslo 3. Semtex vznikl omylem v roce 1995 a slavíme tedy navíc dvacetileté výročí. Jak si již návštěvníci našich koncertů mohli zvyknout, tak nic není pravda a přitom vše je tak pravdivé. Na desce posluchači naleznou 13 skladeb, které nebyly doposud na žádném našem nosiči zaznamenány. Od titulní písně, kterou jsme si s dovolením vypůjčili od našeho fandy Jarka Nohavici až třeba po autorskou Plodovou vodu. Jaromír Nohavica se stal kmotrem desky – pokřtil ji v rámci společného koncertu na konopišťském amfiteátru v květnu.

Nahrávka vznikla pod taktovkou hudebního génia Michala Rajtmajera a práce se nám doopravdy povedla. Za výsledek by se rozhodně nestyděl ani leckterý jiný, třeba i populárnější, interpret.

Pro plzeňský křest jsme si vybrali klub House of Blues s magickým datem, což se dalo čekat: pátek 13. listopadu od 20 hodin. Jako host vystoupí kapela Black and White s Michalem Röhrichem na baskytaru. Smuteční pásky, věnce a kondolence jsou vítány.
Semtex vystupuje po celou dobu existence v téměř nezměněné sestavě. Domníváme se, že k těm dvacátým narozeninám by mohl, či lépe řečeno měl, přistát i slavík. A přistát by měl i anděl. Držte nám palce, a když budete moct, tak nás i podpořte :-)
Každopádně se moc těšíme na křtu v pátek 13. 11. v House of Blues.

Lukáš Krásný, umělecký zástupce souboru

Foto: Ivan Krejza

SEMTEX – křest CD

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů