Setkání dětských světů v šapitó

Velká louka Plasy Plasy 479, Plasy
e-mail: telefon:
web:

Setkání dětských světů pořádá hejtmanství letos už posedmé. Tradiční akce, při které se sejdou děti z dětských domovů a děti z řad nejširší veřejnosti, aby si užily zábavu a dobrodružství, se letos uskuteční v sobotu 17. června na Velké louce v Plasích. Tentokrát se děti ocitnou v cirkusovém šapitó.

Po krátkém zahájení se děti i se svým dospělým doprovodem mohou těšit na koncert Adama Mišíka a na jeho autogramiádu. Jako každý rok i letos si děti z dětských domovů připravily také svá vlastní vystoupení plná tance, zpěvu i mluveného slova, která předvedou na hlavním pódiu. Celodenním programem bude provázet moderátor Hitrádia FM Plus Jakub Rada.

Po celý den bude návštěvníky akce bavit Cirkus trochu jinak, který představí provazochodce, žongléry, vystoupení intrikářů nebo akrobacii na šálách spojenou s možností vyzkoušet si tuto netradiční sportovní disciplínu. Chybět nebude ani fotokoutek, cirkusová střelnice a chůdaři nebo bublinový workshop. A protože ke každé zábavě patří i svezení, budou si moci nejmenší návštěvníci užít jízdu na pouťovém kolotoči nedaleko šapitó. Malé i velké pobaví také Prasátko PIGY se zumbou či diskopárty a workshopem na výrobu omalovánek nebo kytiček. Své stanoviště na Velké louce bude mít také sdružení S. O. S. Život pro koně – útulek pro staré a týrané koně, které nabídne nejmenším svezení na koních.

Pro všechny návštěvníky z řad veřejnosti je připravena soutěž o ceny, například o tři rodinné vstupenky do netradiční ZOO Plasy.

Více informací na www.plzensky-kraj.cz nebo na facebooku Plzeňského kraje.

Akci, která se uskuteční i díky finanční podpoře společnosti NET4GAS, pořádá Plzeňský kraj pro všechny děti, ale i jako poděkování všem, kdo se o děti v krajských domovech starají. Vstup je zdarma.

Adam Mišík je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka. Od dětství hraje ve filmech a televizních seriálech a také v divadelních rolích. Od roku 2008 hrál na kytaru a zpíval v indie rockové skupině The Colorblinds, s níž vystupoval třeba na Rock for People, United Islands of Prague či na velkém vzpomínkovém koncertu pro Václava Havla v pražské Lucerně. V červnu 2013 se vydal na sólovou dráhu a podepsal smlouvu na své první sólové album. V roce 2013 byl vyhlášen hned několikanásobným objevem roku: v anketě Český slavík Mattoni, v Hudebních cenách Óčka a v cenách Evropy 2.

ZOO Plasy je rodinná zoologická zahrada, která první návštěvníky přivítala před rokem. Chová na pět desítek exotických zvířat, jako jsou různé druhy papoušků nebo kachen, černá labuť, kočka bažinná, mývalové, lemuři, makakové, sovy, želvy, ale i lvi a tygři. Na jednom místě tu návštěvníci mohou vidět bílého klokana, bílého tygra a bílé lvy. Celou zahradou vede minigolfová dráha. Součástí areálu je také restaurace v loveckém stylu Restaurant Rudolf II.

 

↑ zpět na začátek článku ↑

Setkání dětských světů v šapitó

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů