Škoda FIT Půlmaraton

Náměstí Republiky Náměstí Republiky 1, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Západočeská metropole se může těšit na další ročník populárního závodu. V neděli 12. září bude totiž Plzeň opět patřit běžcům. Na náměstí Republiky odstartuje již šestý ročník závodu Škoda FIT Půlmaraton, jehož trať provede běžce nejen centrem města, ale také areálem Škodovky, Borským parkem i podél řeky Radbuzy. Dětský běh začíná v 9:00 hodin, samotný půlmaraton se vybíhá v 11:00 hod.
Hlavním závodem celé akce bude samozřejmě půlmaraton. Jeho oblíbenost každým rokem roste a letos organizátoři opět očekávají kolem 1 200 běžců. Pokud se však necítíte na celý půlmaraton, tak určitě neklesejte na mysli. Sestavte společně s kamarády, či kolegy tým a zaběhněte si štafetu na 4x5 km, jehož patronem je Všeobecná zdravotní pojišťovna, nebo štafetu 2x10 km. Dalším závodem bude pak oblíbený Konplan Rodinný běh, a pro ty nejmenší sportovce je připraven také Dětský běh Zdravotní pojišťovny MVČR.
Pro nováčky jsou tu letos dokonce i bezplatné předzávodní tréninky s Jiřím Maškem a jeho plzeňskými TEMPOMAKERS. Do závodu proběhne ještě jeden trénink, který se uskuteční 1. září od 18 hodin ve Štruncových sadech.
Registrace na závody probíhá do 7. září a registrovat se můžete na www.skodafit.cz. Poté bude možná ještě osobní registrace v sobotu 11. září v Techmania Science Centre, nebo v den závodu na náměstí Republiky. Všichni registrovaní závodníci si mohou objednat trička na e-mailu: skodafit@skoda.cz.

 

 

Škoda FIT Půlmaraton

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů