Škoda FIT půlmaraton posedmé rozběhá Plzeň

Náměstí Republiky Náměstí Republiky 1, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Už je to zase tady! Sedmý ročník závodu v běhu na 21,097 kilometrů Škoda FIT půlmaraton odstartuje v neděli 18. září v 11 hodin na náměstí Republiky. Ale nejen to! Kromě dlouhé trati vedoucí areálem Škodovky je připraven ještě Konplan Rodinný běh, Puma štafeta 2x10 nebo NN štafeta 4x5 km.
„Škoda FIT půlmaraton připravujeme už posedmé a máme velkou radost, že si získal obrovskou popularitu a zařadil se k nejoblíbenějším závodům v Česku. Jeho trasa nabízí unikátní proběhnutí naším areálem a parkem,“ říká Milan Kosař, Vice President Communications ve Škoda Group, hlavního organizátora závodu.
Převážně asfaltová trať půlmaratonu už tradičně vede jedním okruhem přes Borská pole a Borský park, pak pokračuje dále přes Tyršův most do Doudlevec. Lákavým zpestřením je právě Škoda sport park a celý areál Škodovky, který je jinak pro veřejnost nepřístupný. Skrz sadový okruh se pak závodníci vracejí na náměstí, kde organizátoři připravili zábavný doprovodný program.
Pro ty, kteří se necítí na celou délku trati, jsou připraveny štafetové závody Puma 2×10 kilometrů nebo 4×5 kilometrů. Mezi rekreačními běžci je pak oblíbený kratší Konplan rodinný běh a děti mohou změřit své síly ve své kategorii v rámci dětského běhu. Na své si tak přijde celá rodina.
Letos organizátoři navýšili kapacitu hlavního běhu na neskutečných patnáct set běžců. Závodníci se mohou registrovat on-line na https://eventreg.cz/cz/registrace/login.html nebo až na místě v den akce.

Škoda FIT půlmaraton posedmé rozběhá Plzeň

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů