Škoda FIT půlmaraton se blíží!

Náměstí Republiky Náměstí Republiky 1, Plzeň
e-mail: telefon:
web:

Plzeňský Škoda FIT půlmaraton, který loni do ulic a okolí západočeské metropole přilákal na šestnáct set účastníků, je opět tady. V rámci běžecké akce, která se v Plzni odehraje poslední zářijovou neděli, chystají organizátoři i doprovodné závody a bohatý program na náměstí Republiky. Právě tam bude mít půlmaraton svůj start i cíl. Zájemci se mohou přihlásit na stránkách www.skodafit.cz, uzávěrka pro registrace je 22. září ve 12 hodin.
Trasa hlavního závodu provede účastníky už popáté historickým jádrem Plzně, okolím řek, hlavním areálem Škodovky i parky. Součástí závodního balíčku pro účastníky bude občerstvení na trati a pro ty nejlepší jsou připraveny finanční odměny. Na všechny běžce pak čeká zajímavá tombola o ceny.
Na programu sportovního dne bude i Štafeta 4x5 km ČSOB Na Zdraví, Štafeta 2x10 km, Dětské běhy ZP MV ČR a také nesoutěžní Rodinný běh. Na trase půlmaratonu budou i letos běžce motivovat zkušení vodiči, kteří poběží na různé cílové časy. Organizátoři půlmaratonského dne připravují na náměstí Republiky i bohatý doprovodný program: testování kondice a zdravotního stavu, informace o zdravé výživě, atrakce pro děti a mnohé další.
Za projektem Škoda FIT, jehož je půlmaraton součástí, stojí plzeňská Škoda Transportation, člen skupiny PPF. Škodovka dlouhodobě sponzoruje různé veřejné, sportovní a charitativní aktivity mnoha miliony korun ročně.

Doprovodný program:
– zóna ČSOB Na Zdraví se skákacím hradem, překážkovou dráhou a cvičením pro hendikepovaného sportovce – pro Lukáše „Polči“ Polčáka ze Zlína, který potřebuje novou bionickou protézu ruky. Kolik udělá účastník leh-sedů, kliků nebo dřepů, tolik ČSOB pojišťovna přispoěje Lukášovi
– zóna ZPMV ČR s měřením tělesných hodnot – tuku, svalů, kostí, soutěže pro děti o drobné dárky
– prezentace projektu Díky trenére za účasti Univerzity Karlovy LF v PLzni – nemocnice pro medvídky (aby se děti nebáli chodit k lékaři, tak vysvětlují, co se děje a jak to probíhá)
– skupina dobrovolných záchranářů s nácvikem první pomoci
– Západočeská univerzita: Fakulta zdravotnických studií – měření tělesných hodnot a plosky nohy.
– Škoda Plzeň připravuje sportovní aktivity pro děti
– Policie – skákací hrad

↑ zpět na začátek článku ↑

Škoda FIT půlmaraton se blíží!

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů