Skvělá zábava na ITEPu od baroka až po současnost

TJ Lokomotiva Úslavská 75, Plzeň
e-mail: info@tjloko-plzen.cz telefon: +420 377 444 827
web: https://www.tjloko-plzen.cz/

Přijďte se pobavit s dětmi, načerpat nové turistické informace, informace z oblasti dějin a zeměpisu, možnosti a tipy na výlety na 13. ročník veletrhu cestovního ruchu Plzeňského kraje ITEP 2017 v halách TJ Lokomotiva v Plzni, který se koná od 21. do 23. září.

Letošní veletrh je ve znamení baroka a bude pojatý zábavnou formou povzbuzující lidskou zvědavost. Celé léto máme možnost v rámci Letního barokního festivalu na vybraných památkách Plzeňského kraje nahlédnout do půvabně bohatých tvarů, zdobnosti a velkoleposti barokní architektury, kuchyně, módy, hudby a umění. Na ITEPu bude tahle barokní spanilá jízda zakončena pomyslnou sladkou tečkou za letní turistickou sezónou.

Pojďte soutěžit a vyhrát hodnotné ceny, užít si legraci, pohodu i trochu adrenalinu a odneste si nové informace o tom, kam vyrazit, kde jste ještě nebyli v tuzemsku i zahraničí, o čem jste neměli tušení, co budete chtít vidět a být u toho. Nechte se opět inspirovat pestrou nabídkou možností turistiky od vystavovatelů z různých koutů světa, od infocenter, měst a obcí, muzeí, turistických cílů a dalších subjektů. Nenechte si ujít vyprávění a autogramiádu protagonistů stále oblíbeného seriálu Policie Modrava natáčeného v šumavské přírodě.

V rámci doprovodného programu uslyšíte vystoupení Junior Orchestru, ZUŠ Plasy, Body Band Plzeň, talentovanou mladou skupinu Na skok, Tajemný HangDrum a další. Bohatý program je připraven pro malé děti i pro žáky základních a středních škol. Každý den veletrhu si děti užijí interaktivní zábavu, pohybová vystoupení, malování na obličej, program složený z pohádek, soutěží, tematických tvořivých dílen a nově i malování karikatur a karetní vědomostní hry Karty hraběnky Lažanské, kde budou hrát o zajímavé ceny, a soutěž je připravena i v náročnější verzi pro dospělé. Nebude chybět nafukovací planetárium, expozice ZOO Plzeň, Národního parku Šumava, Techmanie, Ekologického centra Orlov a dalších oblíbených míst.

Gurmánské jazýčky potěší vyhlášená Salaš Zbojská s klobáskami, sýry a haluškami, dále výtečné bavorské klobásy, regionální potraviny, moravská, rakouská a italská vína a samozřejmě nebudou chybět ani německá a česká piva.

Letní prázdniny ještě zcela nekončí. Než ITEP otevře své brány, máte ještě do 31. srpna čas bojovat a sbírat body nebo se ještě zaregistrovat a zapojit v rámci letního putování po turistických zajímavostech Plzeňského kraje Prázdninová štafeta (http://stafeta.plzensky-kraj.cz). Slavnostní vyhlášení vítězů a předání hodnotných cen se uskuteční tradičně právě na ITEPu.

↑ zpět na začátek článku ↑

Skvělá zábava na ITEPu od baroka až po současnost

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů