Snow and Sun 2016

NC Borská pole U letiště 2/1074, Plzeň
e-mail: dotazy@iborskapole.cz telefon: +420 377 421 986
web: http://www.iborskapole.cz/

Borská pole znovu zasype sníh navzdory tomu, že je teprve srpen! Ne, příroda se nezbláznila. To se jen chystá další ročník Snow and Sun a plocha před Nákupním centrem Borská pole se promění v lyžařský areál se vším všudy.
„Závody Snow and Sun patří už tradičně do kalendáře akcí, které se před Nákupním centrem Borská pole konají. V průběhu roku jde vždy o jeden z největších zážitků pro diváky. Skloubení letního počasí se sněhem a zimními sporty je zkrátka netradiční podívanou. Také v letošním roce organizátoři slibují parádní sněhové podmínky,“ říká manažer Nákupního centra Borská pole Jan Lisý.
Pravidelní návštěvníci unikátních zimních závodů v letní sezóně i z předchozích ročníků ví, že Borská pole se v podstatě promění v areál plný sněhu i nejrůznějších překážek. Vyroste tu čtyřmetrová umělá rampa, na níž bude čtyřicet kubíků sněhu přivezeného z okolních zimních stadionů.
Závodní dráha v letošním roce nabídne dvě překážky a skok a návštěvníci se tak mohou těšit na skutečně mimořádné výkony špičkových závodníků mezi lyžaři i snowboardisty nejen od nás, ale také z Německa. K vidění budou ty nejnáročnější triky. Chybět samozřejmě nebude ani doprovodný program a pořadatelé slibují vylepšení zázemí pro diváky. K dispozici bude dokonce i tribuna pro lepší výhled na celý areál.  Budou tu i atrakce pro nejmenší návštěvníky nebo adrenalinové atrakce, které dospělým návštěvníkům umožní zažít si napětí na vlastní kůži.

 

Snow and Sun 2016

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů