Sportmanie Plzeň se stěhuje do Škoda sport parku na Slovanech

Škoda Sport park Malostranská, 326 00 Plzeň 2-Slovany, Plzeň
e-mail: telefon:
web: https://www.skodasportpark.cz/

Srpen bude v Plzni tradičně ve znamení Sportmanie, při níž si můžete užít park plný sportu. Největší změnou je letos místo konání – z obvyklého prostoru se akce stěhuje do areálu Škoda sport parku u Vodárny Plzeň.

Každý ze tří třídenních bloků opět nabídne více než čtyřicet sportovních stanovišť, a to jak pro menší sportovce, tak pro dospělé. Připravena budou oblíbená vodní stanoviště i naprosté novinky. Jedna z nich nabídne možnost vyfotit se s vlastní pískovou sochou. A rozdávat se budou pochopitelně i medaile. Stačí, aby si dítě stáhlo do mobilního telefonu speciální aplikaci a navštívilo alespoň deset stanovišť. Místo razítek totiž budou děti sbírat QR kódy a v aplikaci naleznou nejen instrukce, zda již mají nárok na medaili, ale i aktuality k samotné akci, mapu areálu nebo informace k jednotlivým klubům.

Na hlavním pódiu se budou prezentovat zejména sportovní kluby a chybět nebudou soutěže o zajímavé dárky. Samozřejmostí je řada autogramiád českých olympioniků a známých sportovců, včetně úspěšných plzeňských fotbalistů, hokejistů, házenkářů, futsalistů, atletů a dalších. Více než hodinového slavnostního zahájení v sobotu 20. srpna od 17 hodin se mj. zúčastní hvězdy free style sportu, které ve skate parku předvedou mimořádnou exhibici.

Vstup na akci je jako obvykle zdarma, otevřeno bude ve všední dny od 14 do 20 hodin, o víkendech od 10 do 20 hodin. Pouze v závěrečný den Sportmanie Plzeň, v neděli 28. srpna, skončí veškeré sportovní aktivity v 16 hodin.

Sportmanie Plzeň se stěhuje do Škoda sport parku na Slovanech

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů