Srpen v Kině Beseda

Měšťanská beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: info@mestanskabeseda.cz telefon: +420 702 218 137
web: https://mestanskabeseda.cz/
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Druhý prázdninový měsíc odstartuje Kino Beseda hned třemi premiérami. Novinka dvojice Petr Jarchovský & Jan Hřebejk vás zavede do konce 80. let minulého století. Snímek Učitelka (2., 3. a 24. 8.) je inspirován skutečnou událostí – laskavě vyhlížející učitelka manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči. A ti jsou z obavy o prospěch svých milovaných dětí poslušní. Tři rodiny se ale rozhodnou vzepřít…

„Srpen plný premiér: Nový Almodóvar, Hřebejkova Učitelka i agent Jason Bourne!“

Kino Beseda bude 2x promítat i nejnovější snímek dvojnásobného držitele Oscara Pedra Almodóvara Julieta (2. a 3. 8.). Julieta žije po smrti manžela sama se svou dcerou Antíou. Když je Antíe 18 let, opustí svou matku bez jediného slova. Julieta ji více než 12 let zoufale hledá a při tom zjišťuje, jak málo svou dceru zná.
Po tři dny bude v sále Kina Beseda řádit Jason Bourne (9.–11. 8.). Slavný agent bez paměti hodil minulost za hlavu a zlost si vybíjí v ringu při ilegálních boxerských zápasech. Až bývalá kolegyně a agentka mu připomene, že na ty nejpalčivější otázky ještě odpovědi nedostal. Pro velký zájem bude Kino Beseda znovu promítat 11. srpna skvělý dokument Lucie: Příběh jedný kapely.
Na začátek září si Kino Beseda připravilo dvě lahůdky pro všechny hudební fanoušky – Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne (5. 9.), který mapuje Ozzyho život, a Nick Cave: One More Time With Feeling, který nabízí naprosto unikátní šanci poslechnout si skladby z Nickova nového alba ještě před jeho uvedením na trh!

Srpen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů