Srpen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Druhý prázdninový měsíc odstartují žlutí animáci ve snímku Já, padouch 3 (2. 8.) a večer se můžete ve snímku Oklamaný (2. 8.) nechat unést romantikou z doby Americké občanské války. O srdce Colina Farrella budou bojovat Nicole Kidman, Kirsten Dunst či Elle Fanning.

„Konec prázdnin v Kině Beseda: Strniště Zdeňka Svěráka, francouzský hit a peklo u Dunkerku.“

Pak už má Kino Beseda na programu jen dlouho očekávané snímky. Těšit se můžete na pompézní novinku Dunkerk (8. 8.) vizionáře Christophera Nolana s Tomem Hardym, Cillianem Murphym či Kennethem Branaghem v hlavních rolích. 8. a 9. srpna bude sál Kina Beseda patřit Daliborovi, který zve Plzeňany do svého světa. Dalibor pracuje jako lakýrník, točí amatérské horory, skládá naštvané písně, maluje a je neonacista. Blíží se mu čtyřicítka, ale stále bydlí se svou mámou. Nesnáší svoji práci, cikány, židy, uprchlíky, homosexuály, Merkelovou, pavouky a zubaře. A Vít Klusák o něm natočil dokument Svět podle Daliborka.

Na konci srpna si nenechte ujít film Jana Svěráka Po strništi bos (21.–30. 8.), který vás zavede do vzpomínek Zdeňka Svěráka a do období Protektorátu, kdy je rodina Edy Součka donucena vystěhovat se z Prahy na venkov k příbuzným. Radost vám jistě udělají i dvě parádní projekce – francouzský komediální hit Srdečně vás vítáme (28. 8.) a skvělý portrét baletního génia Sergeje Polunina Dancer (31. 8.).
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

Srpen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů