Srpen v Kině Beseda

Kino Beseda Kopeckého sady 13, Plzeň
e-mail: ticketing@dominikcentrum.cz telefon: +420 378 035 415
web: http://www.mestanska-beseda.cz
žánr: režie:
délka:
premiéra:

Srpnovým tahákem budou hlavně dvě české novinky – Úsměvy smutných mužů a dlouho očekávaný film Jan Palach. Úsměvy smutných mužů podle stejnojmenné autobiografické knihy Josefa Formánka promítne Kino Beseda hned první srpnový týden (1., 6. a 8. 8.). To na trojitou projekci Jana Palacha (21., 22. a 23. 8.)si musíte počkat až do druhé půlky srpna. Z dalších českých novinek uvidíte Chatu na prodej (2. a 21. 8.), v níž Ivana Chýlková před prodejem rodinné chaty uspořádá velkou rodinnou sešlost… nějak se to ale zvrtne. Krimi Miss Hanoi (23. 8.) vás zavede do vietnamské komunity ve Varnsdorfu, kde probíhá vyšetřování smrti vraha vietnamské dívky.

 
„Letní Kino Beseda: Úsměvy smutných mužů, novinka Jan Palach i filmy za 79!“
 
Máme skvělou zprávu pro všechny, kteří letos nemohou osobně přijet na koncert Andrého Rieu v Maastrichtu. Koncert si můžete opět užít v pohodlí Kina Beseda, a to hned ve dvou termínech – 5. a 7. srpna.
Pro děti je v programu Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (1. 8.). Na konci srpna Kino Beseda promítá další várku filmů za skvělou letní cenu 79 korun! Začíná Nití z přízraků (27. 8.), která získala Oscara za kostýmy. Další tři snímky jsou kultovní muzikály. Legendární muzikál Miloše Formana Vlasy (28. 8.) vás znovu zavede do doby hippies a války ve Vietnamu. Největší muzikálová bizarnost všech dob Rocky Horror Picture Show (29. 8.) je parodií na béčkové horory a sci-fi snímky. Léto zakončí Kino Beseda nejvýraznějším muzikálem nového století Moulin Rouge (30. 8.) s Nicole Kidman a Ewanem McGregorem.
Kompletní filmovou nabídku Kina Beseda najdete na www.kino-beseda.cz

↑ zpět na začátek článku ↑

Srpen v Kině Beseda

Sledujte nás

na sociálních sítích:

Ikona Facebook  

Kontaktujte nás

PROPAGANDA s. r. o.
Záběhlická 3254 / 51
106 00 Praha 10 – Záběhlice

více kontaktních údajů